Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Társkeresőn ha üzenetet akarok írni egy nőnek, akkor mit írjak neki?
Figyelt kérdés
2011. nov. 5. 19:15
1/10 anonim válasza:
szia csini vagy .. eljösz kávézni? (lakhely/utca/házszám) vagy esetleg elmennyek érted?
2/10 anonim válasza:
inkább: Mikor érnél rá egy kávéra vagy üdítőre? :)
3/10 anonim válasza:
első kettőnek: nyilván első üzenetről lenne szó, a rögtön kávézni hívókat le szokták pattintani...
próbálj valami olyanra reagálni, amit az adatlapján írt, akkor látja, hogy tényleg ő érdekel, nem csak sablonszöveget küldesz mindenkinek. tegyél fel benne kérdést is, hogy tudjon mire reagálni. kezdésnek jó a "szia, az adatlapod alapján szimpatikusnak tűnsz, lenne kedved ismerkedni? Pisti vagyok, én is Debrecenben lakom, másodéves vagyok az egyetemen" stb., tehát magadról mindenképpen írj (főleg ha az adatlapodon nem szerepel semmi...)
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
2011. nov. 5. 19:56
6/10 anonim válasza:
"Szia Gyuri vagyok, ne fürgyé le!"
7/10 A kérdező kommentje:
Utolsó kettő, anyátokat is így főztem be...;)
2011. nov. 5. 22:53
8/10 anonim válasza:
És úgy látom, hogy a tiédet is igy főzték be :DDD
9/10 A kérdező kommentje:
Lehet, de anyádat meghívtam 2 fröccsre egy putris kocsmában és már cidázott egy a wc-ben. Kár, hogy fogazott, azóta nincs foga, nem mondta el az igazságot? szomorú gyerekkorod lehetett.
2011. nov. 6. 11:44
10/10 anonim válasza:
Jobb gyerekkorom volt mint neked, engem legalább megneveltek otthon.
A kérdésedre válaszolva, inkább ne írj üzenetet egy nőnek se!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!