Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni ha egy srácnak bejössz?
javítva: Neked ő nem kell.
2010. márc. 25. 22:12
Dekisköcsögök vagytok:D szinte mind aki válaszolt x'D am temeg.. TERHES VAGY:D X'D énisköcsögvok '^^. Am a válasz a kérdésre:) ha "bejösz egy srácnak" (Dehülyekérdés x'D) akkor a szemedbe néz amikor beszél, ha a melledre néz akkorcsak ... akar:) vis gondolom x'D én nemszoktam ^^ mertmég fiatalvok.. elvileg x'D 14/F ... Nah.. milyen beszólásai vannak?:) lehet azse beszólás akar lenni:D csak te ugy veszed.. és Kort mondj:D meg az ö korát is és segitek xD bocs a sok smile miatt csak MSN ^^
2010. márc. 25. 22:30
ha fejenálva örömódát énekel az égnek mustáros talppal:)
2010. márc. 26. 07:49
"akkor a szemedbe néz amikor beszél, ha a melledre néz akkorcsak ... akar:) vis gondolom"
Szerintem rosszul gondolod. Volt egy lány akibe szerelmes voltam. Szerettem őszintén. De nagy mellei vannak. És hát nehéz volt nem észrevenni. :) A kérdésedre válaszolva a viselkedéséből rájöhetsz. Például állandóan veled lóg, ez mindkét nemnél figyelemfelhívó jel lehet.
2010. márc. 26. 12:28
15/22 A kérdező kommentje:
Anyád volt terhes mielőtt megszülettél XD
De azért kösz a válaszokat mégha köcsögök is vagytok(kivéveakinem :D). 14 és ő is ^^ semmi baj a smilek miatt :D Köszipuszi xD
22:30 vok.. adhacc puszit:) x'D am 12:28-nak aztmondom hogy jo.. téll ez kivétel ... igaz:) de most na xD ha nagyok a mellei... akkor.. akkor.. xD gondolom párszor tökönrugott:) ... nah am hányévesek vagytok? ha megkérdezhetem?xD
2010. márc. 27. 19:16
tegnapelőtt 22:11-gyel mi a problémátok?
Szerintem én is kivétel vagyok vagy nem?
2010. márc. 27. 19:29
18/22 A kérdező kommentje:
Adok én szívesen x') Na 14 és ő is xD am meg most belezavarodtam XD
22:30 Bocsi elöre x'D ... Menj oda hozzá és mond meg neki h nagyon bejön neked:D most mit veszithecc rajta??? nelegyélmár ilyen beszari" xD lehet hogy öis ugy érez iréntad ahogy t eiránta.. nekemis vannak hülye beszólásaim a csajoknak:D de attolfüggetlenül még teccik az illetö:) és ha téged néz az aztjelenti hogy jol nézelki.. ha egésznap akkor.. xD tuti jáárni akar veled:) rem segitettem x'D
2010. márc. 30. 20:02
20/22 A kérdező kommentje:
Őszintén én is gondolkodtam már ezen, bolondnak áll a világ ha összeszedem a bátorságom oda meek hozzá xD
Igen segítettél X'D
Majd írom mit reagált X'D
Kapcsolódó kérdések: