Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Honnan lehet tudni ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet tudni ha egy srácnak bejössz?

Figyelt kérdés
Mert van amikor úgy érzem bejövök neki mert sokszor azon kapom hogy néz és mosolyog de vannak beszólásai amiből az ellenkezőjét veszem ki.
2010. márc. 25. 21:48
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
javítva: Neked ő nem kell.
2010. márc. 25. 22:12
 12/22 anonim ***** válasza:
Dekisköcsögök vagytok:D szinte mind aki válaszolt x'D am temeg.. TERHES VAGY:D X'D énisköcsögvok '^^. Am a válasz a kérdésre:) ha "bejösz egy srácnak" (Dehülyekérdés x'D) akkor a szemedbe néz amikor beszél, ha a melledre néz akkorcsak ... akar:) vis gondolom x'D én nemszoktam ^^ mertmég fiatalvok.. elvileg x'D 14/F ... Nah.. milyen beszólásai vannak?:) lehet azse beszólás akar lenni:D csak te ugy veszed.. és Kort mondj:D meg az ö korát is és segitek xD bocs a sok smile miatt csak MSN ^^
2010. márc. 25. 22:30
 13/22 anonim ***** válasza:
ha fejenálva örömódát énekel az égnek mustáros talppal:)
2010. márc. 26. 07:49
 14/22 anonim ***** válasza:

"akkor a szemedbe néz amikor beszél, ha a melledre néz akkorcsak ... akar:) vis gondolom"

Szerintem rosszul gondolod. Volt egy lány akibe szerelmes voltam. Szerettem őszintén. De nagy mellei vannak. És hát nehéz volt nem észrevenni. :) A kérdésedre válaszolva a viselkedéséből rájöhetsz. Például állandóan veled lóg, ez mindkét nemnél figyelemfelhívó jel lehet.

2010. márc. 26. 12:28
 15/22 A kérdező kommentje:

Anyád volt terhes mielőtt megszülettél XD

De azért kösz a válaszokat mégha köcsögök is vagytok(kivéveakinem :D). 14 és ő is ^^ semmi baj a smilek miatt :D Köszipuszi xD

2010. márc. 26. 21:42
 16/22 anonim ***** válasza:
22:30 vok.. adhacc puszit:) x'D am 12:28-nak aztmondom hogy jo.. téll ez kivétel ... igaz:) de most na xD ha nagyok a mellei... akkor.. akkor.. xD gondolom párszor tökönrugott:) ... nah am hányévesek vagytok? ha megkérdezhetem?xD
2010. márc. 27. 19:16
 17/22 anonim ***** válasza:

tegnapelőtt 22:11-gyel mi a problémátok?

Szerintem én is kivétel vagyok vagy nem?

2010. márc. 27. 19:29
 18/22 A kérdező kommentje:
Adok én szívesen x') Na 14 és ő is xD am meg most belezavarodtam XD
2010. márc. 30. 19:57
 19/22 anonim ***** válasza:
22:30 Bocsi elöre x'D ... Menj oda hozzá és mond meg neki h nagyon bejön neked:D most mit veszithecc rajta??? nelegyélmár ilyen beszari" xD lehet hogy öis ugy érez iréntad ahogy t eiránta.. nekemis vannak hülye beszólásaim a csajoknak:D de attolfüggetlenül még teccik az illetö:) és ha téged néz az aztjelenti hogy jol nézelki.. ha egésznap akkor.. xD tuti jáárni akar veled:) rem segitettem x'D
2010. márc. 30. 20:02
 20/22 A kérdező kommentje:

Őszintén én is gondolkodtam már ezen, bolondnak áll a világ ha összeszedem a bátorságom oda meek hozzá xD

Igen segítettél X'D

Majd írom mit reagált X'D

2010. márc. 31. 17:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!