Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mik azok a jelek, amiből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik azok a jelek, amiből kiderül, hogy bejössz egy srácnak?

Figyelt kérdés
csak normális választ kérek!!!
2010. márc. 28. 18:45
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Gyakran néz, mosolyog rád, szívesen segít mindenben, "véletlenül" hozzád ér, valahogy mindig ott van ahol te, esetleg piszkál, folyton cukkol.
2010. márc. 28. 19:07
 2/20 anonim ***** válasza:
Hát a cukkolós piszkálósokat helyből otthagyom. Ha valaki még ilyen szinten tart, akkor inkább hagyjuk. Nem tudom miért divat ez manapság még a huszonévesek körében is, de én is észrevettem. Egyébként valóban a mosolygás, a tekintet, a gyakori kontaktuskeresés, nem lehet nem észrevenni, ha tetszel valakinek, annyira másképp néz rád :)
2010. márc. 28. 19:17
 3/20 A kérdező kommentje:

köszönöm az eddigi válaszokat! (:

valószínűleg azért cukkolnak,mert máshogy nem tudna szóba elegyedni velem. legalábbis szerinte! (:

2010. márc. 28. 19:18
 4/20 anonim ***** válasza:
Téged is cukkolnak? Hát kiábrándulok az emberiségből azt hittem azért ennyire nem gyakori jelenség ez, amennyire elképzeltem :D Csapj le egy pofont, aztán befejezi :DD Na jó, inkább ne, nehogy fájjon neki és meggondolja magát :D
2010. márc. 28. 19:22
 5/20 A kérdező kommentje:

igen! (:

amúgy néz is,meg minden,meg hozzám ér,stb...

2010. márc. 28. 19:30
 6/20 anonim ***** válasza:
Én is ilyen helyzetben vok...van 1 srác akinek a bnőim szerint bejövök, de engem is nagyon cukkol...néha poénosan veszem, néha kiakadok rajta mert idegesit...és a kommentelőnek üzenem aki a pofont javasolta..én megtettem :D...de rögtön bocsánatot is kértem és nemsértődött meg...poénnak vette...de nemlett komolyabb. Am a jelek kb azok amiket már emlitettek.De szerintem ha normálisan nemtud viselkedni beszélni veled akkor hagyd neméri meg.
2010. márc. 31. 18:23
 7/20 anonim ***** válasza:

dark-sitee.lapunk.hu

Ezen a weboldalon mindent megtalálsz, amit tudni akarsz a szerelemről.

2010. ápr. 11. 19:51
 8/20 anonim ***** válasza:
én olyan béna vagyok h egyszerűen nem veszem a pasi jelzéseit... ha társaságban vagyok akkor úgy szoktak rámszólni h "legalább nézz már rá hiszem bejössz neki..." mindehhez 21 éves vagyok és pont a 21. szülinapomon írtad ki a kérdést... :)
2010. ápr. 11. 19:59
 9/20 anonim ***** válasza:
magától keres(sms, hívás, mail, rád ír msn-en egyből,stb);nagyoskodik előtted ;kérdezgeti hogy mit gondolsz erről vagy arról(fontos a véleményed);nem felejti el pl nőnapot/szülinapot/névnapot -újabb indok, hogy beszélgessetek;észreveszi ha valami változott rajtad(megdicséri)/ha rossz a kedved(megkérdezi,hogy mi a bajod);egyből elmúlik a jókedve, ha másik srácról beszélsz vagy rád néz egy másik srác (erre te :"mi bajod lett?" ,ő :"SEMMI"-tipikus...:);mindig szakít rád időt; meghallgatja a csajos történeteidet is (pl nem tudtad melyik hajszínt válaszd a fodrásznál...)
2010. ápr. 11. 20:00
 10/20 anonim ***** válasza:
Szerintem tegyél fel neki erotikus, vagy szexuális kérdéseket, és ha zavarba jön, tuti, hogy valamit érez irántad, minimum tetszel neki
2010. ápr. 11. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!