Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik azok a jelek, amiből kiderül hogy bejössz egy srácnak?
-nagyon sok ilyen kérdés van csak írd be a keresőbe vagy tekerj lejjebb az oldalon
-szemezget veled, mindig a közeledbe próbál lenni stb.
ha csak a testtartásád megnézed..ha mondjuk ültök..
kidülleszti a mellkasát ( kiskakasnak érzi magát :D ),
ha álltok, és te mondjuk karba fonod a kezed..pár mp és ő is..,tükröz téged,ami azt jelenti szimpi vagy..követi a tekinteted..vagy amerre nézel..némelyik vagy nagyon sokat kezd el beszélni,vagy nagyon keveset, ha nagyon bejössz,
akkor már lehet hogy hablatyolnak,ilyenkor hajlamosak elővenni a nagymacsó stílust, előre enged..stb,vagy valamilyen szerepet, amit érezhetsz úgy is eltúloz..
az hogy nem néz a szemedbe ne tévesszen meg,mert lehet hogy zavarban van tőled.. :D ilyenkor vagy rázzák a lábukat,
mikor kicsit úgy ideges az ember..vagy matatnak..ilyesmi :D csak annyit érzel belőlük..hogy olyan elevenek..és várják hogy mi történik :D és mindig visszamosolyognak rád..még lehetne sorolni,de ezek nélkül is észre fogod venni,és nem kell hozzá a szemed :D
18/L
kiskakasnak..ez arii.
köszike♥
gyakran melléktevékenységeket csinálnak.
ahogy az előző mondta matatnak, vagy nem tudnak megállni egy helyben xD....stb
hát ha én bejövök egy srácnak
akkor sokszor rámír mondjuk MSN-en.. vagy akár SMS-t ír.
Vagy suliba mindig próbál abba a társaságba lenni ahol én vagyok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!