Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Buszon hogyan lehet ismerkedni?
Ez jó!Nekem ez a humor vonal tetszene.Neki kitudja.Hétfőn tetszett meg,pedig már 1 hónapja jár ezzel a busszal.Tegnap este már pillangók röpködtek a gyomromba.
Holnap lépek valamit.Az a baj,hogy ilyen helyzetekbe annyira merev vagyok.
Áhh, nehéz dolog ez. Én is ilyen vagyok, hogy kinézek valakit, eltervezem, hogy jó lenne meg minden, de nem merném megszólítani.
Meg ha kosarat is kaptál már, az is elveszi az önbizalmat...Sajnos nem tudok segíteni ebben, de azért kíváncsian várom én is a válaszokat. :D
20/L
Egy kihalt buszon a nagyképű emberek sem olyan nagyképűek.
Szóval ha ketten vagytok, szerintem nem lesz bunkó, és lekezelő.
Hát hallod....van 1 csaj..egy busszal járunk és amikor olvastam azt hittem már hogy te vagy az:D De szerencsére nem mert én csak kedden és csütörtökön járok azzal a busszal haza amivel ő :D
Néha dumálok vele de én nem akarok tőle semmit....
Lökd fel. ha nem gondol rólad semmi rosszat, akkor valószinüleg viccesen fogja fel az egészet és amiközben magyarázkodsz meg kéred a bocsánatot (szerepelsz) biztosan leveszi majd a fülhalgatóját és aztán beszélhetsz vele.
ha nem veszi a lapot, akkor meg keress másik srácot
Jövőhéten indul a projectem.:D
Köszönöm a hozzászólásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!