Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz utcán, villamoson, buszon ismerkedni?
Dehogy gáz!!! Szerintem még jobb is mint pl. a disco, net stb. Csak nyugodtan szólítsd le a lányokat a buszon, vagy akárhol!
2009. júl. 14. 15:34
Ha megtetszik valaki és megvan a szemkontaktus, akkor nyugodtan próbáld meg. Szállj le Vele egyidőben és kérdezd meg, hogy mi a véleménye egy telefonszám cseréről, mert szeretnéd jobban megismerni. A BKV-n is felszedhetsz k....kat nemcsak a disco-ban, de akkor ezzel az erővel agglegény is maradsz.
2009. júl. 14. 15:44
3/10 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm akkor azt hiszem megragadom majd a lehetőségeket...:) és szerintetek egyszerűen térjek rá a telefoncserére vagy mondjam meg neki hogy szimpatikus és szeretnék vele kapcsolatot tartani vagy valami ilyesmi szöveggel ,hogy megkérdem: Mennyi az idő vagy ilyen dolgok?
én tutira nem ismerkednék villamoson, mégha teccik is a srác... esetleg ha beszélgetni próbál és nem rögtön a számomat kéri... akkor van esélye. Sztem te is így próbáld.
2009. júl. 14. 16:47
ellenpélda vagyok...18 voltam,este vonaton haza...pasi átlsan ült velem,végig szemeztünk...nekem kezemben könyv közben...láttam rajta hogy nem fog merni odajönni hozzám...fogtam egy cetlit,ráirtam a számom,nevem,meg h hivjon fel:D...mikor készültem leszállni,mosolyogva minden szó nélkül odaadtam neki...
3 hétig nem hivott...aztán mégis...elég komoly kapcsolat lett belőle...
22/L
2009. júl. 14. 17:37
6/10 anonim válasza:
Szia!
Szerintem az sokkal nagyobb gáz, ha valaki nem ragadja meg az alkalmat az ismerkedésre. A helyszín másodlagos...
Az a lényeg, hogy jó benyomást tudj kelteni és ne tűnj tolakodónak. Sok szerencsét!
2009. júl. 14. 17:52
Az időjárásról ne kezdj el beszélni mert az nagyon gáz:))Egyszerűen mond meg neki, hogy tetszik neked és szeretnéd jobban megismerni Ha nincs ellenére akkor esetleg megkérdezheted,hogy nincs e kedve kicsit sétálni és beszélgetni. Séta közben válthattok telefonszámot. De mindenképpen leszállás után kellene megejteni a dolgot, mert ez nem tartozik a többi utasra. A szemezés, szemkontaktus legyen meg, esetleg mosolyogj rá és ha viszonozza, akkor nem fog elhajtani leszállás után.
2009. júl. 14. 17:58
nem gáz, de csak akkor, ha okosan csinálod! Találj ki valami frappáns szöveget, amivel leszólítod a csajt, bár ez a csaj stílusától is függ, végülis vagy bejön, vagy nem. engem pl. múltkor leszólított egy jó 30as fazon az utca közepén, h "szia, ismerkedünk?" én 17 vagyok, és nagyon nem jött be ez a letámadós figura:) legyél egy kicsit találékony, és lehet esélyed. csak ne szorítsd sarokba a csajt;)
2009. júl. 14. 19:28
mért lenne gáz? a barátomat, akivel 3 éve vagyunk együtt egy távolsági buszon ismertem meg, bár nem direkt ismerkedni mentem oda, nyilván
2009. júl. 14. 21:21
előző vagyok, még egy hozzáfűzés: nekem (és gondolom nem vagyok ezzel egyedül) nagyon bejön, ha a pasi kerek-perec megmondja mit akar (persze nem arra gondolok h megdugni :D )
sokkal jobb ha odajön, és megmondja, h tetszem neki, mintha vmi ócska dumával próbálkozna!
2009. júl. 14. 21:25
Kapcsolódó kérdések: