Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, odamennétek utcán/park...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, odamennétek utcán/parkban négy-öt tündérien aranyos középtermetű kutyát sétáltató férfihez? Működik még (pusztán csak mint EGY módszerként a sok közül) ez a kutyával könnyű ismerkedni hölgyekkel dolog?

Figyelt kérdés

Le ne merészelje írni senki, hogy csak ezért ebeket tartani. Senki az ég világon nem mondott ilyet soha.

A nagy számok törvénye szerint tettem fel a kérdést. Az öntelt, pökhendi "én nem megyek oda soha" kommentek nem érdekelnek. Ilyen típusú válaszban csak az "én" van. Nem Te érdekelsz, pláne, ha még el is mész mások mellett egy mukkanás nélkül.

A hangsúly a nagy számokon van -> esély, működik-e ÁLTALÁBAN, siker százalék az ismerkedésre. Nem házasságra, pusztán ismerkedésre.

Mindezeknek azért KELL itt állniuk, hogy bármely alaptalan félreértést elkerüljünk - nem harapok, nyugi! :)

2016. jan. 2. 19:32
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:

Huszonhatos, menj ásd el nyugodtan magad. Ha ezt (is) sértésnek veszed, az egyedül a te bajod, ha ennyire túlérzekeny vagy.

Sikerült bekerülnöd a teljesen alaptalanul hőbörgő a másikat EGYETLEN hozzászólásból "jól ismerő" (igen, jól félreismerő...) morcik közé. Te biztos jobban tudod milyen a másik, mint önmaga... Ez mellé ment kedveském, de nagyon! :D

Mondhatsz amit akarsz, csak azért mert valakinek van EGYETLEN (ráadásul szépen precízen levezetve, hogy MIÉRT!) negatív vélenyénye, az még az ég egy adta világon sem jelent vele kapcsolatban semmi rosszat. Őszintén sajnállak, hogy ezt (a ne ítélj elsőre tanácsot) tőlem kell először megtudnod...

Mindenkinek van hibája, nekem is, de ha a fentieket, amiket most írtam, ha nem látod be, akkor a hozzászólásod elég nagy szegénységi bizonyítvány.

Te... hibátlan!:D

Másoknak, akik esetleg szintén nem értenék jogos kiakadásomat, olvassák el, hogy előbb öntelt, sértegető módon a második lapon belém kötöttek, személyesen neki írtam, megvédtem magam (ki hiszi azt, hogy bárki hagyná magát sértegetni???), mert tudtam, hogy elő fog jönni valaki azzal a mintha nem létezne más rajta kívül fajta kutyával.

Érdekes, ha valaki a border collie tömegkutyává avanzsálódását firtatja, aztal semmi baj(otok).

Akkor hogy is van ez a jaj-de-gonosz-vagyok-miatta, tucat-goldival kapcsolatban?! :D :D :D

És igen, lehet, hogy sok mindenkinek tetszik, de állandóan ezt látni mindenhol, elegünk van már belőle! Ha EZ valakinek nem tetszik az kizárólag csak az ő egyéni baja. Van más vélemény az ő "tökeletesén" kívül jócskán. (Mellesleg egyáltalán semmi köze a szépen normálisan kiírt kérdéshez.) Béke! ;)

2016. jan. 3. 10:13
 32/42 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó, te pedig jobb lett volna, ha meg se szólalsz (bár a kullancs témával nem vitatkozom, azt tényleg bármikor bárhol be lehet nyelni).

Egyesek azt hiszik, ők nyugodtan sértegethetnek másokat valótlan frázisokkal, és majd a másik jogosan nem adja nekik vissza? De édes! :D :D

Alaptalanul, ok nélkül, öntelt vicceskedő módon beszólni azt látom te is tudsz, kár, hogy köszönő viszonyban sem voltál pökhendi sértegetéseddel a valósággal.

Ha nem tudsz értelmesen olvasni, az nem az én hibám, hanem a tiéd egyedül.

"Nem lehet _nagyon_ félre sem nevelni őket."

Minden ott van - csak látni kellene. ;) Így jártál te is, ez van! :P

2016. jan. 3. 10:37
 33/42 A kérdező kommentje:

A többiek értelmes, valóban a kérdéshez írt kommentjét köszönöm még egyszer, kedvesek, alaptalan beszólogatás-mentesek voltatok, és tényleg kösz az infót! :)

Most már látom, a nagy számok törvénye alapján működik/működhet a dolog, elegendő választ kaptam kérdésemre, így én mostantól tovább állok, fölösleges írnotok, senki sem fogja olvasni - a témát lezártnak tekintem.

Aki pedig azt hiszi, hogy kizárólag egyetlen hozzászólósból jobban ismeri a másikat önmagamnál, és ok nélkül sértegetheti, anélkül, hogy a másik jogosan megvédené mahát, az gondolkozzon el sürgősen, hogy valami nem stimmel teljesen nála.

Mikor egy élet is kevés valaki alapos (én nem naív módon feltételezett, hazug, ezért rendkívül sértő) megítéléséhez.

2016. jan. 3. 11:14
 34/42 anonim ***** válasza:
De azt még mindig nem írtad milyen kutyáid vannak?
2016. jan. 3. 11:16
 35/42 anonim ***** válasza:

Hát ha az neked nem "nagyon", hogy letépi a gazdi kezét, meg kinyír egy-két kutyát, akkor bocsi. :D

De szerintem aki olyanokat ír, hogy retrÍÍÍÍÍver, az ne okoskodjon a kutya témában. Van annak inkább az angoljával van baj? Hm...

Ha nem érdekel az egyes emberek véleménye, akkor miért is írtad ki a kérdést? Mi válaszolók csak saját magunkról tudunk nyilatkozni és nem tudhatjuk mi van "általában".

2016. jan. 3. 13:48
 36/42 anonim ***** válasza:

"Aki pedig azt hiszi, hogy kizárólag egyetlen hozzászólósból jobban ismeri a másikat önmagamnál,"

Mint pl. a kérdező, aki egy egész lélekelemzést írt rólam nekem privátban :D

2016. jan. 3. 16:03
 37/42 anonim ***** válasza:

Valakinek nem írta meg esetleg priviben, hogy milyen kutyái vannak, mert én már tűkön ülök az izgalomtól :D

Az biztos, hogy nem golden az a 4-5 tündérien aranyos, középtermetű kutyus.

2016. jan. 3. 16:42
 38/42 anonim ***** válasza:

És nem is colliek, mert az ugyanolyan gáz és égő tömegkutya, tök ciki akinek olyanja van :((

Amúgy gondolom corgik vagy pomerániaiak vagy valami hasonló giccsesen cuki kutyák.

2016. jan. 3. 18:00
 39/42 anonim ***** válasza:

Pfff...dehogy mennék oda...félek a kutyáktól. Ennyi kutya meg már falkaként viselkedik, szóval kizárt.

Meg amúgy is, akinek ennyi kutyája van, az kutyab-uzi, úgyhogy ezért sem mennék oda.

Meg azért sem, mert nem pasizok, már elköteleződtem valaki más mellett.

2016. jan. 3. 18:14
 40/42 anonim ***** válasza:

Szerintem nem, mert a corgie és pomerániai kistermetű, de a kérdező kp. termetű kutyákról ír.

A collie tényleg beleillene a képbe, de ahogy írta, az is "tömegkutya".

Szerintem valami új-zélandi éneklő kutya (csak az angol "new zealand singing dog" nevét tudom), vagy egyéb ritkaság lesz a befutó, mert az nagyon menő nem-tömegtermék, amiről azt hiszi, hogy ő is különlegesebb lesz a csajok számára, csak mert az van neki :)

2016. jan. 3. 18:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!