Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, odamennétek utcán/park...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, odamennétek utcán/parkban négy-öt tündérien aranyos középtermetű kutyát sétáltató férfihez? Működik még (pusztán csak mint EGY módszerként a sok közül) ez a kutyával könnyű ismerkedni hölgyekkel dolog?

Figyelt kérdés

Le ne merészelje írni senki, hogy csak ezért ebeket tartani. Senki az ég világon nem mondott ilyet soha.

A nagy számok törvénye szerint tettem fel a kérdést. Az öntelt, pökhendi "én nem megyek oda soha" kommentek nem érdekelnek. Ilyen típusú válaszban csak az "én" van. Nem Te érdekelsz, pláne, ha még el is mész mások mellett egy mukkanás nélkül.

A hangsúly a nagy számokon van -> esély, működik-e ÁLTALÁBAN, siker százalék az ismerkedésre. Nem házasságra, pusztán ismerkedésre.

Mindezeknek azért KELL itt állniuk, hogy bármely alaptalan félreértést elkerüljünk - nem harapok, nyugi! :)

2016. jan. 2. 19:32
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
79%

Én a tapasztalataimból kiindulva óvatos vagyok. Minden fajtából (leszámítva a robot- és plüsskutyákat) van kevésbé megbízható eb, akár a gazdi hanyagsága miatt. Ismeretleneknél nem tudhatom. :-)

Ahol felnőttem, gyerekkoromban volt valakinek egy hatalmas kutyája, ha két hátsó lábára állt volna, nagyobb lett volna, mint a szüleim. Az volt a neve, hogy Picúr. A termetéhez képest meglepően nyugodt volt, de azért nekem gyerekfejjel így is ijesztő volt. A lépcsőházunkban van egy tényleg nagyon cuki kis méretű szőrgombolyag, ő nagyon barátkozós, de ő az egyetlen, akivel soha nem kellett óvatosnak lennem, nagyon jól nevelt.

2016. jan. 2. 21:03
 22/42 anonim ***** válasza:
100%

Én Labradorra gondoltam 😀

Nekem egy Argentin Dogom, egy Francia Buldogom és egy Kangalom van.

Sokat sétálok velük a belvárosba is és néha volt olyan h pasik odajöttek.

De én pl fönyleg ha nem kutyákkal vagyok,nem megyek oda. Amig nem volt párom se mentem.

De nem kizárt h sok csaj van akivel így lehet ismerkedni.

2016. jan. 2. 21:09
 23/42 A kérdező kommentje:

Oda mertek menni egy argentín doghoz, pláne egy KANGALHOZ???

Van ám itt bátorság nem kevés! :)

2016. jan. 2. 23:01
 24/42 A kérdező kommentje:

Tudtam, hogy lesz valaki aki előbb-utóbb felhozza azt a kommersz mainstream "kutyát"!

Buktad a fogadást, de rendesen koma! :D Utálom a goldikat!

Vagyis magával a fajtával nem lenne semmi baj, tényleg aranyos vadászkutyák a labradorok, nem lehet nagyon félre sem nevelni őket, de már hányingerem van, hogy mindenhol golden retrívereket látok, és hogy egy halom szülő/gyermek nem ismer mást, csak ezt az egy szájbavert fajtát.

Ahogy mindenki agybajt kap mikor kijön egy "úúúj" agyonreklámozott hót' unalmas Siralomház Monopoly, meg a jó Isten se tudja milyen... Abszurdisztán Monopoly...

Mintha nem létezne FÉNYÉVEKKEL egyedibb/hangulatosabb/jobb/összetettebb irgalmatlan rengeteg sok társasjáték!

Elegünk van már a csapból folyó rég megúnt labradorokból!

...van más is a világon...

...és sokkal szebb.

2016. jan. 2. 23:13
 25/42 A kérdező kommentje:
Utolsók, köszi a vélemémyeiteket, ment a zöld kéz!
2016. jan. 2. 23:15
 26/42 anonim ***** válasza:
83%
Én speciel imádom a goldikat. És ahogy nyilatkozol más fajtákról, igencsak visszataszító. Ha oda is mennék, nagyon hamar lelépnék, mert ellenszenves vagy. Nem azért, mert a goldi az egyik kedvencem, hanem mert ennyire el vagy szállva magadtól.
2016. jan. 2. 23:33
 27/42 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is tök cukik és jámborak a goldik. Nem véletlenül lettek ennyire elterjedve, és váltak "mainstream kutyává".

Arról, hogy te unod, nem a kutya tehet.

Viszont még mindig nem válaszoltál, hogy neked milyen jószágaid vannak.

2016. jan. 2. 23:44
 28/42 anonim ***** válasza:

Talán olyanoknál műküdik, akik csirkét is csak tálcán látnak, és azt sem tudják honnan jön a tej. Ha egy embernek van némi tapasztalata kutyákkal, ne adj isten sajátja is van, akkor azért nem fognak ekkora hatást kiváltani belőle.

Plusz attól hogy valakit érdekelnek a kutyák és imádja őket, nem jelenti azt, hogy te is érdekled.

Amúgy meg nem mindenki szereti nyáladzós cukiságot. Dobermann, német juhász, belga juhász, rottweiler, beauceron, stb... Na ezek az igazi kutyák... Ja és a hozzá nem értő gazda, és totál neveletlen kutya sem igazán vonzó

Amúgy meg jobb ha nem okoskodsz, ha nem értesz a témához. xD Minden kutyát félre lehet nevelni. A cukinak kiáltott kutyák okozzák a legtöbb balesetet családon belül. Az egyik kutyás tábor, ahol voltam, tele volt német juhászokkal, belga juhászokkal, stb, és mégis egy golden tartott rettegésben mindenkit, olyan vadállat volt.

2016. jan. 3. 00:14
 29/42 anonim ***** válasza:
Amúgy meg cseppekról, nyakörvekről és még ezernyi módszerról hallottál már? Kullancs a hátsó kertben is belemászhat a kutyádba, épp ezért akárhol vagy, muszáj rátenni védelmet, mert annyival nem úszod meg a dolgot, hogy elkerülsz bizonyos helyeket.
2016. jan. 3. 00:18
 30/42 anonim ***** válasza:
79%
Azt meg remélem nem gondoltad, hogy csak azért mert valaki nő, kötelező félnie a nagyobb kutyáktól...
2016. jan. 3. 00:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!