Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, odamennétek utcán/parkban négy-öt tündérien aranyos középtermetű kutyát sétáltató férfihez? Működik még (pusztán csak mint EGY módszerként a sok közül) ez a kutyával könnyű ismerkedni hölgyekkel dolog?
Le ne merészelje írni senki, hogy csak ezért ebeket tartani. Senki az ég világon nem mondott ilyet soha.
A nagy számok törvénye szerint tettem fel a kérdést. Az öntelt, pökhendi "én nem megyek oda soha" kommentek nem érdekelnek. Ilyen típusú válaszban csak az "én" van. Nem Te érdekelsz, pláne, ha még el is mész mások mellett egy mukkanás nélkül.
A hangsúly a nagy számokon van -> esély, működik-e ÁLTALÁBAN, siker százalék az ismerkedésre. Nem házasságra, pusztán ismerkedésre.
Mindezeknek azért KELL itt állniuk, hogy bármely alaptalan félreértést elkerüljünk - nem harapok, nyugi! :)
Fantáziátlan! Külső, VAGY INKÁBB boldog kisugárzás?
Nagyon nem mindegy!
Jómagam például jóképű vagyok (rengetegen mondták), de soha nem fogok megjátszott (néhány ember esetében egyenesen öntelt) keep smile művigyort erőltetni magamra, pléne ha éppen nincs kedvem mosolyogni, vagy sugározni.
Kutyafuttatókkal az a baj (azon kívül, hogy megmosolyogtatóan kicsik), hogy sokuk tele van kullancsokkal. Na most hogyan düntsük el, hogy az épp kiszemeltbe be merjük-e vinni az ebeket, vagy jobb, ha tartózkodunk tőle?
Meg aztán Szentpétervárott, Edinburghban, vagy Nápolyban sétálgatva nekem eszembe se jutna semmiféle futtató.
Félek a kutyáktól, úgyhogy szinte kizárt...
Esetleg ha csak egy kutya lenne, és látszik, hogy a férfi törődik vele, és a kutyával való bánásmódjából látszik valamilyen pozitív tulajdonsága, akkor talán.
Mert milyen kutyáid vannak h ilyen ellenálhatatlanok?
N/24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!