Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány az első randin lefekszik veletek, könnyűvérűnek tartjátok?
Figyelt kérdés
2016. jan. 2. 11:31
51/55 anonim válasza:
#48 Irigyellek a kitartásodét, és egyet értek veled. De látom, hogy lassan már te is feladod. Ezekkel a nőkkel vitázni, olyan, mint a galambbal sakkozni...
De hiába vitáztok, ti is tudjátok, hogy a könnyűvérűség, mennyire szégyenletes dolog. Különben nem tagadnátok le mindenki előtt, hanem felvállalnátok.
Ebben persze egyenlőek akartok lenni a férfiakkal, de a csatorna tisztítóknál persze egy nő sincs... :-(
52/55 Titusztitusz válasza:
50-es...Végre akkor valamiben egyetértünk...Én se lennék rád kíváncsi élőben, és te sem énrám...És akkor ez így is van jól...Az meg hogy ki "őskövület", meg ki nem, azt NEM a te véleményed fogja eldönteni a számomra, hanem azoké, akinek adok is a véleményére valamit...Van egy nő, aki már 23 éve a feleségem...És PONT AZÉRT SZERET A MAI NAPIG IS, amiért olyan vagyok, amilyen...Elárulom neked, hogy Ő IS MEGVOLT már az első randinkon, és ennek ellenére 23 év óta hűséges társam, akit még a gondolata sem kísért meg annak, hogy RAJTAM KÍVÜL más férfire rá is nézzen...És ezt TETTEKKEL is bizonyította már sokszor, amikor neki titokban, vagy nyíltan ajánlatokat tévő fickókat a szó szoros értelmében felpofozott...És sose hallottam még tőle azt, hogy "egy nőnek szüksége van időnként egyéjszakás kapcsolatokra is"...És pont Ő veti meg a legjobban az alkalmi kapcsolatokat fenntartó nőket...Szóval mint azt fentebb is írtam:ÉN ilyen mentalitásu nőkhöz vagyok szokva, és voltam is mindig, úgyhogy gondolom EZÉRT nincs is értelme valóban a veled való további virtuális társalgásnak...Úgyhogy megkérnélek akkor ha nem haragszol, hogy a továbbiakban tekints el a hsz-eim kommentálásátol...Mert egyrészt értelme nincsen, másrészt pedig nem érdekel az itteni irodalmi munkásságod...További szépeket akkor...
53/55 Titusztitusz válasza:
Szia 51-es...Örülök neki, hogy egyetértünk akkor a téma kapcsán, de azért ne nézd ennyire sötéten az itt velem vitába szálló "érdekes elveket valló" asszonyságok ügyét...Ugyanis van egy mondás, miszerint "az asszony ingatag"...(Már amelyik persze...)Éshát az itt felszólaló asszonyok némelyikének saját bevallása szerint is "voltak olyan időszakai", vagy "pillanatai", amikor ilyen-olyan indokok miatt egyszer vagy többször HIBÁT KÖVETTEK EL, és ezt tudat alatt valszeg maguk is érzik...Viszont nekik meg a NŐI ÖNÉRZETÜK nem engedi meg azt, hogy ELISMERJÉK, hogy HIBÁT KÖVETTEK EL...És nem mernek szembenézni őszintén a saját negatív jellegü tetteikkel...Így akkor mi marad a számukra? Hát az, hogy MEGMAGYARÁZZÁK, vagy legalábbis meg szeretnék magyarázni azt, hogy amit tesznek-tettek, "ABBAN SEMMI KIVETNIVALÓ NINCS"...Csakhogy ÉN nem vagyok sem "papucsférj", sem "jámbor ökör", akinek be lehet magyarázni mindent...És el lehet hitetni mindent...Ezért írtam fentebb az egyik hölgyeménynek, hogy ÉN nem olyan fickó vagyok, amilyenekhez Ő a jelek szerint szokva van...RÓLAM leperegnek a manipulatív megmagyarázásai...De azért nem haragszok rá, merthát minek kéne hogy haragudjak, csak annyit jegyeztem meg, hogy örülök annak, hogy sose hozott össze vele a sors hála Istennek...Aztán ennyi...Te se vedd őket komolyan, aztán semmi probléma...
54/55 anonim válasza:
#53 Minden szavaddal egyet értek. Én sem vagyok papucs, és nem is leszek.
Egyébként privátban belátóbbak szoktak lenni, de az önérzetük... Valóban ezekkel van a legnagyobb baj. Pedig én is tudom, hogy tudnak nagyon kedvesek is lenni, ha az érdekük úgy kívánja...
55/55 Titusztitusz válasza:
54-es...Persze hogy tudnak más húrokat is pengetni ha akarnak,csakhát amit olvashattunk ugye tőlük fentebb pl. az NEM egy "normális állapot" kifejeződése volt, hanem egy közepesen súlyos pszichikai torzulás bemagyarázási/megmagyarázási kísérlete...Csak éppen azt nem tudták, hogy ÉNGEM nem olyan könnyű sohasem elbolondítani mint azt gondolják sokszor a nők...(Kivéve azt az esetet, amikor ilyen-olyan okbol HAGYOM MAGAM bolondítani álltaluk...Néha azért van ilyen eset is...)Mi is lehetett a VALÓS helyzet a vitapartner hölgyeink esetében? Nem nehéz modellezni őket...Mint az némely elszólásbol is kiderült ugye, némelyek elismerték azt, hogy "voltak bizonyos élethelyzetekben", amikoris ilyen-olyan okokbol AZ ÖNBIZALMUK, AZ ÉRZELMI BIZTONSÁGUK,TÁRSFÜGGÉSRE való beállítottságuk megrendült, és "padlóra kerültek" mentálisan...Éshát egy ilyen helyzetben SZÜKSÉGÜK VOL NÉMI ÖNIGAZOLÁSRA, ÖNBIZALOMJAVÍTÁSRA, amit úgy értek el, vagy legalábbis szerettek volna elérni, hogy LEFEKÜDTEK GONDOLKODÁS NÉLKÜL az első szembejövővel...CSAKIS AZÉRT, hogy ÉREZZÉK-LÁSSÁK AZT, hogy "kellenek valakinek mint nők"...De ebben a cselekedetükben SEMMI SZEREPE NEM VOLT/LEHETETT annak, amit BE AKARTAK ITT MAGYARÁZNI NEKEM...Miszerint,a "szexuális igények, meg testi szükségletek, meg ha a férfinak lehet, akkor nekik miért nem" féle szövegelésekre gondolok most konkrétan...Nem véletlenül utaltam fentebb arra, hogy a NŐKNÉL AZÉRT EZ NEM EGÉSZEN ÍGY SZOKOTT MŰKÖDNI szerény tudásom szerint...Férfiaknál igen, de nőknél NEM...Éshát én egészen biztos vagyok abban, hogy ami alkalmi kapcsolatokat létesítettek, azokban szinte SEMMI SZEXUÁLIS ÖRÖMÜK-KIELÉGÜLÉSÜK nem lehetett, akármit is dumálnak itt nekem...Meg VALÓJÁBAN nemis erröl szólt az egész ügyük...Nade akkormeg mi a csudának kell bolondítani a szegény férfiakat? EZT nem értem én sose...Most mi lett volna ha pl. az itt engem bőszen "őskövületező" hölgyemények ELISMERTÉK VOLNA AZT NYILTAN, hogy: "Ugyanmár Titusz, nem akarunk hülének nézni téged, és éppen ezért NEMIS FOGUNK HAZUDNI NEKED, persze hogy NEM LEHET egy egy kategóriába venni a férfi alkalmi kalandjait a nőével, éshát persze hogy az ilyesmi SZÉGYELNI VALÓ DOLOG egy nő esetében, csak tudod, mi nők ÖRÖKÖS ÖNBIZALOMHIÁNNYAL KÜZDÜNK, éshát amikor mentálisan nagyon padlón vagyunk, egyszer-egyszer beleesünk abba a hibába, hogy alkalmi szexkapcsolat révén próbáljuk meg növelni kicsit az önbizalmunkat, és a nőiességünkbe vetett hitünket...Miszerint "azért csak van, akinek kellünk mint nők"...ÉS ERRÖL SZÓL a nők esetében szinte MINDIG az "egyéjszakás kapcsolat"...Na...Egy ILYEN vallomás íróját persze énis megértenék, és értékelnék, és nem ítélném el az ilyen nőt azért túlságba...Nade amikor be akarnak beszélni nekem mindenféle ostobaságot? Az azért már kicsit sok szokott lenni nekem mindig...És sose értem, hogy MIÉRT VAN ERRE SZÜKSÉG? Miért nem lehet ŐSZINTÉN elmondani a problémák lényegét? Dehát van egy régi mondás, miszerint "Férfiember ne is akarja sose érteni a nőket, mert minden ilyen kísérlete automatikusan kudarcra van ítélve"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!