Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány az első randin lefekszik veletek,
könnyűvérűnek tartjátok?
Szerintem nem feltétlenül van így. Bizonyos körökben, korosztályban, konzervatívabb gondolkodású embereknél lehet, hogy igen de én egyre kevésbé tapasztalom ezt. Engem kimondottan taszít, ha egy férfi megkúr mindent ami mozog, abszolút nem tudom tisztelni. Nem nagyon állok szóba olyan férfival,a kinek több partnere volt mint nekem. A mostani párom egy kezén meg tudja számolni a partnereit, és becsülöm érte. Sokkal jobban mitn a falu bikája típusú férfinak nem nevezhető képződményeket. 24/N
2016. jan. 2. 18:31
Majd akkor nézem el a nőknek, hogy első randin szétteszik a lábukat vagy egyéjszakás kalandba belemennek, amikor a nők is elnézik a férfiaknak, ha sírnak, ha panaszkodnak, ha nem elég magasak, ha nem hívják meg őket mindenfélére, stb.
2016. jan. 2. 18:37
20-as...Úgy látom nem értettél semmit sem abbol amit írtam...SENKI NEM MONDTA AZT, vagy legalábbis én nem, hogy egy nő ne élje ki a szexuális igényeit...Én azt írtam, hogy AMENNYIBEN NINCS FÉRJE, vagy állandó partnere, akkor hasznosabb dolog az, ha ÖNMAGÁNAK rendezi le a dolgot, némi szexuális segédeszköz segítségével...Ismerek olyan hölgyet, aki már vagy 30 éve nem volt férfival, és MÉGIS "jó a szexuális élete", és még nyiltan hangoztatja is, hogy "neki nemis kéne már férfi, tökéletesen meg van elégedve a segédeszközeivel is"...A hölgy azzal indokolja a véleményét hogy:A műhímtag "mindig kőkemény", bírja a gyűrődést vég nélkül, nem csalja meg sohasem, nem kell tűrnie a rigolyáit, meg stb,stb...És TÉNYLEG úgy is van a dolog, ahogy a hölgy mondja, mivel jópár ajánlkozó fickót visszautasított már, akik szerettek volna vele viszonyt kezdeni....Szóval ILYEN esetek láttán nekem ne is mondja azt senki, hogy egy nőnek életbevágó dolog az "egyéjszakás kaland" megléte,vagy nem léte...Én inkább úgy látom a dolgot hogy "van nő aki igényes a jóhírére, és van aki nem"...Aztán ennyi...
2016. jan. 2. 18:44
Akkor a férfi ennyi erővel miért nem csapja ki otthon? :) Senkinek sem létszükséglet a szex, azért csinálják mert élvezik, ha férfi ha nő. A jóhír? Kit érdekel a jó hír. A az a férfi aki szóbeszéd alapján ítél meg, annyit is ér.
2016. jan. 2. 18:49
"Én azt írtam, hogy AMENNYIBEN NINCS FÉRJE, vagy állandó partnere, akkor hasznosabb dolog az, ha ÖNMAGÁNAK rendezi le a dolgot, némi szexuális segédeszköz segítségével"
Egy segédeszköztől nem kap érzelmeket és nem érzi magát nőnek. Ha le vannak tisztázva a dolgok és nem sérül senki a kapcsolatban, akkor miért ne lenne együtt egy hús-vér férfival, akivel örömet okoznak egymásnak, egy darab műanyag helyett?
2016. jan. 2. 18:52
24-es...Látom neked is nagy erősséged a szövegértés tudománya...Javaslom, fuss neki még néhányszor a fentebbi hsz-eimnek azért...Hátha előbb-utóbb érteni is fogol belőlük valamit...
2016. jan. 2. 18:54
25-ös...EGYÉJSZAKÁS KALAND...Erröl írt fentebb az egyik hölgy,nem? Szerinted MIT JELENT ez a szóösszetétel? Szerintem azt szokta jelenteni, hogy ÉRZELMEK NÉLKÜLI, PUSZTÁN TESTI KAPCSOLAT...Hát akkor EZ ESETBEN miröl beszélsz a jó ég álldja már meg? Milyen "érzelmek"? Meg milyen "hús-vér férfi"? Az a bizonyos "hús-vér férfi" a fent nyilatkozó hölgy hsz-eiböl jól kivehetően SZINTÉN CSAK MINT SZEXUÁLIS SEGÉDESZKÖZ funkcionált...("Feszültséglevezetés"...)Hát akkor meg miröl beszélsz már te is?
2016. jan. 2. 18:59
Szóval egyetlen (vagy néhány) nő véleménye alapján, aki nagy büszkén azt hangoztatja, hogy neki aztán nem kell férfi (általában pont az ilyen nők a legmagányosabbak) általánosítasz a többi 3,5 milliárd nő igényeire is :)
Hidd el, egy intelligens nő vigyáz a jó hírére és nem fog fűnek-fának eldicsekedni a szexuális szokásaival. Valamint olyan érett partnereket választ, akik szintén diszkrétek, nem pedig egy sör mellett dicsekednek majd félrészegen a kocsmában a legújabb hódításukkal a haveroknak
2016. jan. 2. 19:02
Na mindegy...Nekem lépnem kell mára, próbáljátok már meg értelmezni amiröl fentebb írtam a jó ég álldja már meg...További szépeket...
2016. jan. 2. 19:03
Nem mindenki szexel érzelemmentesen és használja két lábon járó vibrátornak/művaginának a partnerét, még alkalmi kapcsolatban sem.
2016. jan. 2. 19:03
Kapcsolódó kérdések: