Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány az első randin lefekszik veletek, könnyűvérűnek tartjátok?
#28 Szóval, ha egy Q letagadja, hogy Q, akkor attól tisztességes nővé válik?
De mi van, ha mégis, mondjuk 15 éve múlva, mikor már 2 gyereke is van, megtudja a férje?
Mit kéne megtudnia? Hogy a feleségének voltak szexuális partnerei azelőtt, hogy összeismerkedtek, akikkel kölcsönösen jól érezték magukat?
Nem arról beszélek, amikor egy nőnek alacsony az önértékelése és ezért boldog-boldogtalannal megdugatja magát, hanem egy egészséges szexuális vágyakkal rendelkező és azokat felvállalni képes nőről, aki a társadalmi elvárások helyett a saját értékrendje szerint él.
A kérdésre válaszolj, és akkor belemegyek a vitába. Ésszel, és érvekkel, örömmel vitatkozok.
"Mit kéne megtudnia?" Hány pasival feküdt le, és milyen körülmények között. Ha nem költözött az ország másik végére, akkor még a pasik neveit is.
"Hogy a feleségének voltak szexuális partnerei azelőtt, hogy összeismerkedtek, akikkel kölcsönösen jól érezték magukat? " Igen, ezt is tudnia kell.
úristen, Titusztitusznál vannak problémák bőven :D
az utolsó hozzászólónak pedig: szerintem egészséges értékrendű férfi/nő nem számoltatja be ilyen mélységben a partnerét az előéletéről.
én pedig a 34-es vagyok, és de tartom, h vannak problémák nálad, hiszen a végtelenségig begyöpösödött gondolatokat szajkózol és olyan szinten lealacsonyítod a nőket, hogy az nem is igaz.
ha egy nő lefekszik egy férfival az első randin, akkor romlott erkölcsű és mocskos lesz, nem kívánsz ilyet a fiadnak, ellenben leírod azt is, h nehezményezted, amikor egy lány nem bújt ágyba vele rögtön.
ja, és aki eltérő véleményen van, mint te, az mosott agyú szerencsétlen vagy rosszéletű k.....
annyira feldühített ez a primitívség megint, h el sem hiszem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!