Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy lány az első randin...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány az első randin lefekszik veletek, könnyűvérűnek tartjátok?

Figyelt kérdés
2016. jan. 2. 11:31
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:

#28 Szóval, ha egy Q letagadja, hogy Q, akkor attól tisztességes nővé válik?

De mi van, ha mégis, mondjuk 15 éve múlva, mikor már 2 gyereke is van, megtudja a férje?

2016. jan. 2. 23:37
 32/55 anonim ***** válasza:

Mit kéne megtudnia? Hogy a feleségének voltak szexuális partnerei azelőtt, hogy összeismerkedtek, akikkel kölcsönösen jól érezték magukat?

Nem arról beszélek, amikor egy nőnek alacsony az önértékelése és ezért boldog-boldogtalannal megdugatja magát, hanem egy egészséges szexuális vágyakkal rendelkező és azokat felvállalni képes nőről, aki a társadalmi elvárások helyett a saját értékrendje szerint él.

2016. jan. 3. 00:10
 33/55 anonim ***** válasza:

A kérdésre válaszolj, és akkor belemegyek a vitába. Ésszel, és érvekkel, örömmel vitatkozok.

"Mit kéne megtudnia?" Hány pasival feküdt le, és milyen körülmények között. Ha nem költözött az ország másik végére, akkor még a pasik neveit is.

"Hogy a feleségének voltak szexuális partnerei azelőtt, hogy összeismerkedtek, akikkel kölcsönösen jól érezték magukat? " Igen, ezt is tudnia kell.

2016. jan. 3. 00:16
 34/55 anonim ***** válasza:

úristen, Titusztitusznál vannak problémák bőven :D

az utolsó hozzászólónak pedig: szerintem egészséges értékrendű férfi/nő nem számoltatja be ilyen mélységben a partnerét az előéletéről.

2016. jan. 3. 17:24
 35/55 anonim válasza:
Igen. Habár örülnék neki elsöre mert az azt jelenti tetszek neki ,de szerintem jobb ha nem az első randin történik meg.
2016. jan. 3. 18:45
 36/55 anonim válasza:
Szerintem se könnyűvérű még ettől. Inkább nagyon beleszerethetett, ha már az első alkalommal megkívánta.
2016. jan. 3. 19:14
 37/55 Titusztitusz ***** válasza:
34-es..."Titusztitusznál" nincsen semmi probléma, hidd el, inkább te lehetel néhány másik hozzászólóhoz hasonlóan szövegértési problémáktol sújtott illető...Azért nem hiszem el, hogy tényleg ENNYI, már teljesen kilúgozott agyu illető járna erre a portálra, aki EL IS HISZI azt a sok ostobaságot, amit összehord itt időnként...Inkább arra tippelnék, hogy a "könnyűvérü illetők" próbálják játszani az értetlent, meg úgy csinálni, mint akik nemis értenek egy szót se abbol, amit írtam...Így akkor ugyanis nem kell szembenézniük a saját, negatív jellegü esetleges tetteikkel...Szóval ha valaki ÚGY TESZ mint aki nem érti azt hogy miröl beszéltem fentebb, akkor az tegyen úgy...ÉN a magamét leírtam, az értetlenkedőknek meg csak annyit kívánnék, hogy LEGYEN MAJD EGY-KÉT FIÚK ha még nincsen, aztán majd mutassa be a fiúk nekik a menyasszonyukat idővel, aki ifjú asszony majd csak valljon UGYANOLYAN NÉZETEKET, mint az itt értetlenkedő hölgyemények...Ennyi...ÉN a saját fiamnak inkább olyan feleséget kívánok majd, akiröl mindenki tudni fogja a településen, hogy az illető hölgy ERÉNYEI, ÉS JÓ HÍRE kikezdhetetlenek, és az "alkalmi kapcsolatok-egyéjszakás kalandok" területén nem bír semmi tapasztalattal, és soha nemis bírt...Aztán megintcsak ennyi...(Attol függetlenül persze, hogy jómagam nemnagyon díjaztam az olyan nőket, akik az első randin nem feküdtek le velem...Viszont azért randira NEM OLYAN NŐKET választottam, akikröl mindenki tudta, hogy a "fél falunak megvoltak már"...De gondolom majd ENNEK a mondatnak az értelmezése is meglehetősen nehéz lesz némelyeknek, dehát annyi baj legyen...Legalább lesz min megintcsak értetlenkedniük egy darabig...)
2016. jan. 3. 19:58
 38/55 anonim ***** válasza:
Titusztitusz. 14-es vagyok. Szóval azt mondod, azért mert nő vagyok, nekem csak az önkielégítés jár? Egy vibrátor, zuhany, vagy az ujjam? Nem bújhatok egy férfihoz? Nem igényelhetem egy másik ember testét? Nem adhatok és nem kaphatok gyönyört ugyan úgy mint egy férfi?-azért mert nő vagyok? Hol élünk?- milyen korban?-ugye ezt nem gondoltad komolyan!
2016. jan. 4. 11:31
 39/55 anonim ***** válasza:
Nem könnyűvérű,így mindjárt az elején kiderül mennyire jók együtt,van értelme a folytatásnak.Ha nem kielégítő a szex akkor ne kerülgessük egymást.
2016. jan. 4. 12:33
 40/55 anonim ***** válasza:

én pedig a 34-es vagyok, és de tartom, h vannak problémák nálad, hiszen a végtelenségig begyöpösödött gondolatokat szajkózol és olyan szinten lealacsonyítod a nőket, hogy az nem is igaz.

ha egy nő lefekszik egy férfival az első randin, akkor romlott erkölcsű és mocskos lesz, nem kívánsz ilyet a fiadnak, ellenben leírod azt is, h nehezményezted, amikor egy lány nem bújt ágyba vele rögtön.

ja, és aki eltérő véleményen van, mint te, az mosott agyú szerencsétlen vagy rosszéletű k.....

annyira feldühített ez a primitívség megint, h el sem hiszem....

2016. jan. 4. 12:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!