Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány az első randin lefekszik veletek, könnyűvérűnek tartjátok?
Figyelt kérdés
2016. jan. 2. 11:31
11/55 Titusztitusz válasza:
Önmagában nézve a dolgot, ettöl még nem nézném "könnyűvérü" nőnek az illetőt...Sőt...A hajdani randijaimon ha nem így történt a dolog, akkor azt már személyes kudarcként éltem át...De szerencsére az ilyen eset azért nagyon ritka volt...
12/55 anonim válasza:
Nő vagyok, akivel akartam, azzal az első randin simán lefeküdtem. Aki ennyi alapján már ítélkezik és leír, olyan ember úgysem érdekel hosszútávon.
13/55 anonim válasza:
Én két dologra gondolok ilyenkor 1 hogy tényleg könnyűvérű és másokkal is lefekszik az első randin- ebben az esetben csak max szex kell a nőtől és ennyi. 2 (ami valószínűtlenebb) annyira bejövök neki, hogy velem kivételezett és tényleg nagyon össze akar jönni. Az ,hogy melyik eset áll fenn látszik a viselkedéséből, annyira nem nehéz azért kitalálni.
14/55 anonim válasza:
Ez megint olyan előitéletes dolog. Találkozik egy férfi és egy nő. Ha a férfinek összejön az első randin, akkor szuper srácnak tartják, menőnek. Persze a lányt meg könnyűnek. Miért ne akarhatna a nő csakis az élvezetért, az erotikus élményért egyéjszakás kapcsolatot? Miért ne lehetne neki is joga ehhez? Egyenrangúak vagyunk nem? Volt egy időszak, amikor rengeteget dolgoztam, heti 6 napot, reggeltől szinte éjfélig. Nem volt időm tartós kapcsolatra, de igenis szükségem volt egy kis feszültség levezetésre. Nem vagyok ettől még semmivel rosszabb, elitélendőbb mint egy férfi.
16/55 anonim válasza:
Igen. De nem fekszem le első randin senkivel.
17/55 anonim válasza:
Nem, mert a helyében én is így tennék :D
18/55 Kurtz Bickle válasza:
Számomra ez azt jelentené, hogy a szex neki ilyen egyszerű, könnyű dolog. Ha belemegyek, akkor én sem leszek "jobb" nála, szóval akik emiatt lenézik a nőket, de közben megrakják őket, azoknak van egy rossz hírem...
19/55 Titusztitusz válasza:
14-es...A dolog ennél kicsit bonyolultabb azért, akár egyenjoguság van, akár nincs...Tudod, van egy mondás:"Ha a fiam megizéli a falu összes nőjét, akkor BÜSZKE VAGYOK RÁ...Viszont ha az egész falu megizéli a lányomat, akkor az RETTENETES SZÉGYEN"...Hogy miért van ez így? Azért van ez így, mert a természet KÜLÖNBÖZŐ STRATÉGIÁT alakított ki a férfiak, és a nők esetében...Egy férfinek a legnagyobb értéke a SZEXUÁLIS POTENCIÁJA...Míg egy nőnek a HŰSÉGE...És ez a felállás évezredeken át optimálisan és jól működött...Csak figyeld meg magad körül...A nők milyen férfitöl szoktak egyböl nedvesedni, meg gerjedni? Hát az olyantol, akiröl tudják-látják, hogy RENGETEG NŐVEL VOLT MÁR DOLGA...És a férfiak melyik nőre szoktak gerjedni a leggyakrabban? Arra, amelyikröl tudják hogy NEM Ő A FALU K...JA...A falu prostija típusu nőt max. egy-két menet erejéig szokták értékelni, de az ERÉNYES NŐKET azért jobban szokás tisztelni...És többre is szokás tartani...Nade ilyen esetben meg az "egyéjszakás kalandokat" kedvelő nők szerinted MELYIK kategóriába szoktak esni? Gondolom nem nehéz kitalálni...Éppen ezért egy NŐNEK mindig vigyáznia kell a JÓHÍRÉRE, és az ERÉNYEIRE...És éppen ezért ha OLYAN jellegü igényei-vágyai vannak, mint amiröl te is írtál, hát akkor ott a VIBRÁTOR, vagy egyébb szexuális segédeszköz, vagy esetleg a középső újja...Így akkor kiélvezheti úgy a szexuális vágyait, hogy közben NEM MOCSKOLJA BE az erényeit se azért...Úgyhogy akármilyen "egyenlőség" is van a mai világban már, azért vannak dolgok, amik nem változnak sohasem...Ilyen pl. az "erényes nő" eszményképe is...Az "egyéjszakás kaland" az CSAK a férfiaknak "dicsőség", a nőnek viszont SZÉGYEN...
20/55 anonim válasza:
Akkor velem valami baj van, mert én azokat a nőket tisztelem, akik szabadon megélik a szexualitásukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!