Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy lány az első randin...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány az első randin lefekszik veletek, könnyűvérűnek tartjátok?

Figyelt kérdés
2016. jan. 2. 11:31
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
*veled
2016. jan. 4. 12:35
 42/55 Titusztitusz ***** válasza:
38-as...Én nem mondom azt sohasem, hogy egy nőnek nincs joga a szexhez...Én AZT MONDOM MINDIG, hogy AZ ALKALMI KAPCSOLATOK MEGLÉTE az nem válik sohasem egy nő dicsőségére...Az a nő, aki szereti a szexuális élvezeteket, az KERESSEN MAGÁNAK EGY ÁLLANDÓ,MEGBÍZHATÓ,KOMOLY PARTNERT, de NE "egyéjszakás kalandokat"...Mit nem lehet ezen megérteni?
2016. jan. 4. 15:00
 43/55 Titusztitusz ***** válasza:
40-es...Írásodat olvasva először arra gondoltam, hogy NEKIKEZDEK SOKADSZORRA IS a mondandóm lényegének, de aztán letettem róla, mert figyelmesebben olvasva az írásodat, egyértelmü számomra, hogy EDDIG SEM ÉRTETTÉL MEG SEMMIT SEM ABBOL, amit eddig írtam...Sőt, a szavaimat kiforgatod...Így akkor értelmét nem látom a további győzködésednek, gondolj amit akarsz, meg csinálj amit akarsz...Nekem aztán egyremegy...
2016. jan. 4. 15:05
 44/55 anonim ***** válasza:

Titusztitusz. Az a bizonyos 14-es, vagy már 38-as vagyok.

Én megértettelek. De te nem értetted meg, hogy vannak bizonyos helyzetek, körülmények, amikor igenis az egyéjszakás kalandra van szükség, lehetőség, igény. Mint írtam, se időm, se energiám nem volt arra, hogy tartós kapcsolatot alakítsak ki. De mivel ember vagyok, testre, pár órás törődésre, kedvességre, emberi kapcsolatra vágytam . Ezt nem helyettesíti egyetlen segédeszköz sem. Az erkölcseim ettől semmit sem sérültek, nem lettem semmivel rosszabb megítélésű mint egy olyan, aki mondjuk hetente cseréli a partnereit, vagy havonta, vagy olyan időközönként, ami neked már megfelel. Jelzem, bár ez nem tartozik ide, több mint 30 éve vagyok hű felesége a páromnak.

2016. jan. 4. 15:29
 45/55 Titusztitusz ***** válasza:
44-es...Mint írod, már vagy 30 éve vagy "hű felesége" a párodnak...De akkor "időnként vannak olyan helyzetek", amikor a "tested is megköveteli a maga élvezeteit", amit időnként "egyéjszakás kalandok" segítenek megvalósítani...Lehet hogy velem van akkor a gond, de ezt azért már én nemnagyon tudom érteni, meg értelmezni...Nade ez van akkor...A másik...Amennyire ÉN ismerem a hölgyek lelkivilágát úgy álltalában, azért nekem szent meggyőződésem az, meg sok nőtöl is hallottam ugyanezt, hogy egy NŐNEK az ÉRZELMEK-KÖTŐDÉS NÉLKÜLI szex az annyit ér, mint a SEMMI...És amellett hogy élvezni sem tudják igazán, még bűntudatuk is szokott lenni a dolog miatt...Akkor ezek szerint te MÁSKÉPPEN MŰKÖDÖL? Néhányszor rákérdeztem már nőknél, hogy náluk hogy működik a szexualitás, mivelhát én ugye mindenre kíváncsi emberke vagyok...És azt a választ kaptam 10 esetböl 9-ben, hogy NEKIK NEM ÖNMAGÁBAN A SZEX HIÁNYZIK, hanem egy BIZONYOS FÉRFI...És szex közben NEM AZ elégíti ki őket, hogy "most jól teleizélték a micsodámat, hű de remek", hanem az, hogy "SIKERÜLT MEGKAPNI A MAGA TELJESSÉGÉBEN AZT A FÉRFIT, AKIRE VÁGYTAM"...Érted ugye a két dolog közötti különbséget? Nade az egyéjszakás kapcsolatnak pont az a lényege, hogy egy VADIDEGEN illetővel kefél valaki, egy olyan illetővel, akinek rosszabb esetben még a nevét se tudja, akkor látja az illetőt először, és lehet hogy utoljára is...Az ilyen szitu egy FÉRFINAK álltalában nagyon ideális helyzet, nade egy NŐNEK???? Akinél fennáll a veszély, hogy esetleg terhes is lesz az alkalmi kapcsolatbol, aztánmeg rossz esetben még azt se tudja majd, hogy ki is a gyerek apja??? Merthát szóba jöhet X számu vadidegen illető??? Nemtudom hogy MILYEN LELKIVILÁGA LEHET az olyan nőnek, aki szerint az ilyesmi dologban nincs semmi kivetnivaló dolog, lehet hogy tényleg vannak ilyen nők, de hogy őszinte legyek, én az ilyenekre nemnagyon szoktam kíváncsi lenni...Mert egyenesen taszítani szokott mindig az ilyen mentalitás egy NŐTÖL...
2016. jan. 4. 17:10
 46/55 anonim ***** válasza:

Titusztitusz. Mint írtam , több mint 30 éve hű feleség vagyok. A hű nekem azt jelenti, hogy közben senki mással nem létesítettem testi kapcsolatot. Amint írtam, akkor nem volt társam, kapcsolatom, férjem, szerelmem, senkim.

Vagyok annyira intelligens, művelt nő, hogy nem esem csak úgy teherbe. Nem naponta feküdtem le idegen férfiakkal.Te annyira élítélően gondolkozol, hogy eszedbe sem jutnak ezek a tények. Nem vagyunk egyformák, mint láthatod a hozzászólásokból. Én nem ítéllek el azért mert az első randin megfektetted a nőket, te mégis ítélkezel rólam , ismeretlenül. Én hűséges vagyok.-és leszek is. Te mindig az voltál? Nem biztos, az én hangnemem mégis szelíd, nem támadó mint a tied. Nem feltételez rólad semmi rosszat.

2016. jan. 4. 17:39
 47/55 anonim ***** válasza:
a nőnek nem hiányzik a szex? nem élvezi? komolyan? mesélj már még kérlek, kedves Titusz!
2016. jan. 4. 19:18
 48/55 Titusztitusz ***** válasza:
46-os...Kissé értetlenkedve olvasom, hogy szerinted TÁMADÓ A HANGNEM, amiben írok...Holott te szelíden írkálsz ide...Hát...Én valahogy pont fordítva látom a dolgot, mégpedig úgy, hogy te írsz támadó hangnemben, én pedig szelíden...Nade mindegy, ezen ne vitatkozzunk...Amúgy szerintem OTT lehet a nézeteltéréseink fő oka, hogy TE másféle férfiakhoz vagy szokva, én pedig másféle nőkhöz, úgyhogy sehogyse tudjuk érteni a másikat...Pl. te írod, hogy "vigyázol arra, hogy nehogy teherbe essél alkalmi kapcsolatbol"...Na...Ilyenkor már szinte látom is a csodálkozásodat, hogy "dehát akkormeg mi is a gondod, kedves Titusz? Nemértelek"...Hát...Veled ellentétben én ilyen válasz után azért mégse tudnék megnyugodni teljesen, ugyanis megfeledkezel arrol hogy a férfiaknak van, (Vagy legalábbis kéne hogy legyen...)FÉRFIÚI ÖNÉRZETE IS...Ami nálam pl. úgy szokott működni, hogy "nem ismerem el azt sohasem, hogy pl. nálam kívánatosabb hímnemü létezhet a világon"...Éshát mivel erröl ÉN MAGAM szilárdan meg vagyok mindig győződve, hát valahogy sohasem szokott túlságba a kedvemre tenni az, ha valami hölgy MÁS FÉRFIAKAT IS az ágyába fogad időnként...De ezzel szerintem nemcsak én vagyok így, férfiak esetében ez szerintem megszokott vélekedés...Mondjuk jó...Jó...Ha minden igaz, úgy nem ismerlek személyesen,(Hála Istennek, teszem hozzá halkan...)nem tudom ki vagy-mi vagy, de azért ETTÖL FÜGGETLENÜL a reflexek automatikusan működnek...Amik pedig úgy szólnak, hogy:"Amelyik nő rajtam kívül más férfire is kedvet kap, az engem már eleve taszítani szokott,és most is taszít...Akár vigyázik az adott hölgy a teherbeesés kapcsán, akár nem"...Szóval mondom mégegyszer:ATTOL FÜGGETLENÜL, hogy nem ismerjük egymást, és remélem nemis fogjuk sohasem, mégiscsak zavarja az én férfiúi önérzetemet az, amikor egy nő a saját ALKALMI KAPCSOLATAIVAL KÉRKEDIK...Ez olyan akaratlan reflex, dehát ez van akkor...Most akkor csak gondolj bele abba, hogy ha még ÍGY, ismeretlenül is zavaró az nekem ha egy nő az alkalmi kapcsolatait emlegeti, akkor még mennyire zavar az olyan eset, amikor esetleg SZEMÉLYESEN IS ismerem mondjuk az adott hölgyet...Éppen ezért ÉN a magánéletem során, és a személyes ismerőseim körében "főbenjáró bűnnek" találom mindig az egyéjszakás kapcsolatokat nők esetében...De persze mindig csak olyankor, ha ezen egyéjszakás kapcsolat férfi szereplője nem én vagyok...Remélem ÍGY akkor már érthető a dolog, hogy MIÉRT nem zavart az sohasem, ha már az első randin lefektettem lehetőleg minden hölgyet, miközben meg mélységesen megvetettem mindig az olyan nőket, akik "alkalmi kapcsolatokra" adták a fejüket bármikor is...Remélem akkor már érthető a mondandóm...Vagy még most sem értel?
2016. jan. 4. 20:19
 49/55 anonim ***** válasza:
Titusz, nem érzed ezt a kettősmércét? :)
2016. jan. 4. 20:54
 50/55 anonim ***** válasza:
Titusztitusz. 46-os vagyok. Nem,nem értelek, és soha nem is foglak, de nem is szeretnék megismerni soha sem egy ilyen embert. Te egy ősember vagy. Ezzel vége.
2016. jan. 4. 21:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!