Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány az első randin lefekszik veletek, könnyűvérűnek tartjátok?
Titusztitusz. Az a bizonyos 14-es, vagy már 38-as vagyok.
Én megértettelek. De te nem értetted meg, hogy vannak bizonyos helyzetek, körülmények, amikor igenis az egyéjszakás kalandra van szükség, lehetőség, igény. Mint írtam, se időm, se energiám nem volt arra, hogy tartós kapcsolatot alakítsak ki. De mivel ember vagyok, testre, pár órás törődésre, kedvességre, emberi kapcsolatra vágytam . Ezt nem helyettesíti egyetlen segédeszköz sem. Az erkölcseim ettől semmit sem sérültek, nem lettem semmivel rosszabb megítélésű mint egy olyan, aki mondjuk hetente cseréli a partnereit, vagy havonta, vagy olyan időközönként, ami neked már megfelel. Jelzem, bár ez nem tartozik ide, több mint 30 éve vagyok hű felesége a páromnak.
Titusztitusz. Mint írtam , több mint 30 éve hű feleség vagyok. A hű nekem azt jelenti, hogy közben senki mással nem létesítettem testi kapcsolatot. Amint írtam, akkor nem volt társam, kapcsolatom, férjem, szerelmem, senkim.
Vagyok annyira intelligens, művelt nő, hogy nem esem csak úgy teherbe. Nem naponta feküdtem le idegen férfiakkal.Te annyira élítélően gondolkozol, hogy eszedbe sem jutnak ezek a tények. Nem vagyunk egyformák, mint láthatod a hozzászólásokból. Én nem ítéllek el azért mert az első randin megfektetted a nőket, te mégis ítélkezel rólam , ismeretlenül. Én hűséges vagyok.-és leszek is. Te mindig az voltál? Nem biztos, az én hangnemem mégis szelíd, nem támadó mint a tied. Nem feltételez rólad semmi rosszat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!