Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most bejövök a pasinak vagy sem? Vagy mit akar tőlem?
Ez nem játszás, valószínűleg ilyen a személyisége. Hasonlóan viselkedem én is általában. Vannak olyan napok, amikor nincs kedvem a kollégáimmal beszélgetni, akkor inkább csak csinálom a dolgom, ha kérdeznek vmit, akkor válaszolok, de ennyi. De van, hogy jó kedvem van, és akkor általában én is az egyik kolléganőmmel beszélgetek, mert szimpatikus, sőt talán még be is jön, bár neki férje is gyereke is van, így tabu.
Ha mindketten szabadok vagytok, akkor biztosan nem fog megsértődni, ha kicsit elkezdesz vele flörtölgetni, de csak szolidan először. Lehet, hogy ő is csak hangulatember. Próbálj meg barátként közelebb kerülni hozzá, ha jobban megnyílik, akkor már el fogod tudni dönteni, hogy bejössz-e neki, vagy sem.
29F
Kollégával csak akkor kezdj viszonyt, ha nem gond, ha kirúgnak.
Szerintem semmit nem akar tőled, a kedvességedet elfogadja, jól jön neki új tagként a segítséged is, de ha többet kart volna, már elhívhatott volna egy kávéra vagy már dobhatott volna egy ismerkedős hangvételű ímélt. Lehet úgy van vele, h azért mosolyog, meg kérdez néha ezt-azt, mert legalább jobban telik a munkaidő, de komolyabbat nem akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!