Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejövök neki, de nem akar velem összejönni? Szerinted kezdeményezzek?
1 hónapja léptem ki egy 2 éves kapcsolatból, mert elmúltak az érzelmeim a srác iránt. Ez a srác egy falusi focicsapatban játszik, és az egyik csapattársa nagyon megtetszett. Már régebb óta ismerem, de csak köszönőviszonyban vagyunk, és csak nemrég alakultak ki az érzelmeim iránta...azóta nem tudom kiverni a fejemből. Ez a fiú gyakran "úgy" néz rám, mintha ő is érezne irántam valamit, és aranyos, kedves velem, bár nem szoktunk beszélgetni, de a nézése, a köszönése és minden együtt véve kedves - amiből arra következtetek h bejövök neki (ez 90%), azonban nem kezdeményez felém. Én pedig félek lépni, mert ha elutasít, akkor az egész falu rajtam fog nevetni. De mégis csak az exem csapattársa. Szerinted ettől még összejönne velem? Kezdeményezzek? Nekem Ő kell...
20/L
A mai lányokban miért nincs semmi önérzet? Nem is ismered a srácot, fogalmad sincs, milyen ember, de neked "Ő kell".
Ha valóban érdeklődne utánad, akkor kezdeményezne. Egy focista nem szokott szemérmes lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!