Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyik sráccal alakulnak a dolgok. Ma pl kézenfogva kisért vissza sulimhoz. De nem volt több. úgy tűnt, hogy meg akar csókolni de sztem kicsit fél. Megvárjam h ő csókoljon meg először vagy kezdeményezzek én?
Akármilyen hihetetlen, a fiúk gyávábak mint a lányok.
Am én egyetértek az előttem szólóakkal!
Én nem vagyok gyáva!! :D
Megcsókolhatod te is, ha látod az egyértelmű jelét. Én innen a leírásból is látom.
Ez egy aranyos történet kezdetének tűnik.
Sok sikert!
25/f
öleljétek meg egymást, és nagyon vigyázz, h ne rántsd, vagy fordítsd el a fejed! én megtettem, és nem is lett belőle csók. legalábbis akkor, (utána már persze igen, kb 2 héttel később, a következő találkozáskor :)) mert mindketten azt hittük, féltünk, h a másik nem akarja... ő jelnek vette azt, h én elfordítottam a fejem, én meg azért fordítottam el a fejem, mert nem akartam, h úgy érezze, meg akarom csókolni, ha ő nem akar megcsókolni engem...
Szóval csak bátran, és nézz a szemébe! És várj :) meg fogja tenni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!