Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Kezdeményezzek? Ha igen, akkor hogyan?
Van egy srác akit már 4 hónapja, hogy ismerek. Már az elején célozgatott arra, hogy bejövök neki, én az elején hárítottam egy kicsit mivel még eddig nem volt barátom, és furcsa volt az egész, de nem voltam vele ellenséges. Mindig mikor beszélünk, kedves velem. Volt egy időszak amikor nem beszéltünk. De aztán megváltozott valami. (Szerintem beleszerettem.) Ettől féltem a legjobban. Leginkább azért mert félek a csalódástól. Van bennem egy olyan érzés, hogy lehet hogy játszik velem. Most egy ideje megint beszélgetünk és tökre normális és még mindig célozgat arra, hogy tetszek neki. Egyszer volt hogy azt mondta, hogy leginkább hozzám lenne kedve... Nem tudom, hogy mit tegyek.
Az az érzésem, hogy nekem kell kezdeményeznem, csak fogalmam sincs, hogy hogy hozzam fel a témát.:S
Kérlek segítsetek.
Normális válaszokat ha kérhetek.
Előre is köszönöm.
Köszönöm a komikat.
Utolsó kommentelő köszönöm a tippet, szerintem megpróbálom ezt.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!