Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejön egy fiú, de nem tudom, hogy én bejövök-e neki. Mindenki mondja, hgoy igen, de valahogy nem hiszem el. Mit csináljak? Kezdeményezzek? De hogyan?
Van egy srác, aki 17 éves (én 16) és bejön nekem. Most lesz 12.-es, végzős, én 10.-es. Azaz igazság, hogy nagyon tetszik, de nemépp a lányok esete, mivel kicsit duci. De én régebbóta ismerem, konkrétan kiskorunk óta. Volt a suliban egy bál, ahol mondta , hogy sajnálja, hogy nem jöttem el velük egy buliba szilveszterkor, mert ha tudja, hogy nem megyek sehova, elhívott volna. Mondta, hogy idén akkor minden képp!
Meg láttam, hgoy talán mintha a folyosón 1x-1x észrevettem vna, hgoy figyel. Nem tudom, miért , de talán mintha nézett volna. Meg amikor volt a kövi bál, akkor rögtön ahogy megérkezett odajött és táncolt velem, meg van 1 órát beszélgettünk. Azt modnták a bnőim, hogy tuti bejövök neki , látják rajta. De én valamért félek. Hogyan bizonoysodjak meg róla?? SEGÍTSETEEEK!!! *.*
ahaa, értem... nade olyan régóta ismerem, szal ha meg passzolna, az azért kellemetlen lenne... meghát azért a szüleink meglehetősen jóban vannak...
amúgy meg az a géz, hogy FÉLEK ODAMENNI hozzá... :/
háát, lehet... :)
megpróbálom majd!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!