Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El lehet csavarni olyan srácnak a fejét, akinek bejövök külsőleg belsőleg, de nem akar kapcsolatot, csak szexet?
#3.: "Általában" mély kötődést alakít ki? :D Fura mód akkor én és sok ismerősöm nagyon eltérünk az általánostól.
Szerintem te ahhoz a kapcsolathoz nem úgy álltál hozzá, hogy tényleg CSAK szex. Egy ilyen tapasztalat alapján pedig egyszerűen nem fair hagyni egy lányt reménykedni és egy ilyen kapcsolatban tönkremenni. Én meg ezt tudom általános tapasztalatként kijelenteni.
Nálam is hasonló a helyzet. Van egy srác, aki teljesen úgy viselkedett, mintha összejöttünk volna, majd rá 2 hétre megkérdezte, hogy én hogy állok hozzá, mert hogy ő rendes kapcsolatot nem szeretne. De persze jött a szokásos, hogy külsőre nagyon jó vagyok, belsőre is, viszont ő nem bírna kapcsolatot alakítani senkivel(éretlen hozzá, szóval én jobban járok).
Szerintem nem érdemes erőlködni egy olyannal, aki csak szexet akar, mert neked fájdalom, ha el akarod, de nem tudod elcsavarni a fejét, és csak testiség van.
Bár ez csak az én véleményem. Én nem feküdtem le a sráccal, de nagyon bántott volna, ha lefekszünk és utána nyögi be, hogy mégsem akar kapcsolatot. Ha téged nem zavar, hogy csak szex van, és esetleg nem akar ő semmi többet, akkor pedig miért ne? De szerintem nem lehet magadba bolondítani, hiába mondja azt, hogy van benned plusz. Nekem is ezt mondta a srác, de ha a hozzáállása olyan, hogy nem akar komolyat, akkor tök mindegy, hogy mennyire vagy jobb a többieknél
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!