Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar a barátom külsőleg teljesen átformálni?
Mond meg a barátodnak,h vagy elfopgad ilyennek,vagy keressen olyat aki megfelel az ideáljának. ha te változtatni akarsz egyszer majd a külsődön,akkor azt nem az ő kedvéért tennéd meg,hanem csakis saját magadért.
És ha ezek után azt mondaná h akkor legyen vége,akkor csak azért is megcsinálnám magamon azt amit kért,de már nem mennék vissza hozzá :P
Mert nem vagy neki, úgy jó ahogy vagy.
ha 100%ig elfogadna téged, eszébe se jutna ilyesmi.
hagyd ott a fenébe, ne légy liba.
Azért mert nem TÉGED szeret, hanem azt a vkit, akivé szeretné ha válnál. Mondd meg neki, hogy keressen olyan cicababát és téged felejtsen el. Találsz te olyan pasit, akinek úgy vagy jó, ahogy vagy!
Nekem is volt ilyen párom. Ő azt kérte, tornázzak, fogyókúrázzak (pedig nem is voltam kövér, csak volt egy kis fogni való)... Mivel én nagyon szerettem, belementem...1 hónap múlva (bármennyire is igyekeztem megfelelni az elvárásainak) így is kidobott. Hidd el, akkor se fogsz neki kelleni, ha olyanná válsz, amilyenné szeretné. Ezek csak kifogások mind...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!