Miért akar anyukám teljesen átformálni? : ' (
Anyukám úgy érzem nem szeret. Nem olyan vagyok, mint ahogy elképzelte majd az ő gyerekét. Negyedik osztályig éltanuló voltam, most viszont már átgondolom mit mondanak nekem, és értelmesen visszakérdezek. Anyunak nem tetszik. Szeretné, ha kis blúzokat hordanék, mikor mindig is farmer-pólós voltam, az aranyfülbevalómat, kerek szemüvegem lenne, vékonyka és lapos lennék, nem egyszer volt rám besértődve melltartóvásárláson, hogy nekem nagyobb kell, mint neki. Ha gitározok, énekelek nem jók neki a dalok, tehát mindenbe képes belekötni. Mit csináljak, már beszéltem vele...
13L
Minden anya azt szeretné, ha büszke lehetne a gyerekére, ha az ő gyereke szebb, jobb, okosabb lenne mint másoké. Mindig szót fogadna, abban járna, amit anyu szeretne, azzal barátkozna, azt tanulná, azzal foglalkozna, amit ő elképzelt a gyerekének.
Néha a szülők a saját vágyaikat élik ki a gyerekükön, ami nem jó, de az ember lánya előbb utóbb rájön, hogy a gyereknek van saját élete.
Nálunk a nagyobbik fiammal is próbálkoztam ilyesmivel, de neki már 7 évesen saját elképzelése volt, hogy mit akar felvenni, (volt kék és fekete korszaka), később már nem is erőltettem a dolgokat.
A kisebbik még csak 11, vele még tudok beszélni, ő meg farmert nem hajlandó felvenni.
A lányom 19, neki sem tudok beleszólni az öltözködésébe.
Néha persze irigykedek, mert ő is nagyobb melltartót hord, mint én, de hát istenem ....
Ez van.
Azt írod, már beszéltél vele. Mit mondott?
Egyet tudok mondani,ami erre az esetre is nagyon hasznos. Legyél önmagad,és ne hagyd magad malipulálni. Sajnos ha nem tudod megbeszélni vele,én hagynám. Vagyis nem igazán tartanám be amit mond,egyszer észreveszi.
De ez saját vélemény ;)
mondd meg neki, hogy ha igazán szeretne, akkor elfogadna úgy ahogy vagy
egy kicsit biztos megsértődik, de a végén rá fog jönni, hogy igazad van(mármint remélem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!