Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Micsoda dolog, hogy elvárják, hogy a férfi fizessen a randikon?
Nagyim évtizedekig metszette a kertben a fákat, ültette a krumplit, kukoricát stb, takarította a malacokat, tyúkokat, nevelte a gyerekeit, vezette a háztartás, majd délutános műszakba eljárt takarítani a Volánhoz. Nagyapám mit csinált? Elment dolgozni reggel hazajött este totál részegen vagy megtépte nagyanyámat vagy összehányta a házat és aludt.
Én ezt a férfi magatartást láttam nagyapámtól és most látom valamivel árnyaltabban apámtól. Most mondjam azt hogy minden pasi ilyen? 9 hónapig hordjál már ki egy gyereket, szüld meg és neveld fel. Majd megnézzük mit szólsz hozzá.
Kicsi korom óta ültetek a kertben, majd nyár végén ősszel be is aratom, vezetem itthon a háztartást, járok fősulira. Gondoskodom apámról, és húgomról. Ne skatulyázz be embereket. Az egy dolog hogy te ilyen nőket fogtál ki, de ha a te is olyan felszínes vagy mint a legtöbb férfi akivel összefutottam ne is csodálkozz. Egy műpics* nem fogja neked a disznó alól kiszedni a piszkát akár mit is fizetsz neki a randikon.
Aki mondjuk úgy,úriember,az az első pár randin nem engedi a csajt fizetni,az kifejezetten gáz. Nem örülnék neki,ha elhívna randizni,majd utána elémrakná a számlát.
Ha meg egy pár együtt van,akkor normális,hogy egyszer én,egyszer ő fizet. Mi is így szoktuk. Beülünk valahová ebédelni,én fizetem amit iszunk,ő meg amit eszünk,stb,megosztjuk,hogy ne legyen egyenlőtlenség köztünk.
Ajándékozásnál ugyanígy van.Ha nagyobb ajándékot kapok tőle,akkor utána sokszor meglepem valami aprósággal (nem anyagiakra gondolok,főzök neki,programot szervezek stb). Akkor nem érzem úgy,hogy csak ő ad nekem.
Két féle nő van azok közül akik elvárják a fizetést. Az egyik akikbe belenevelték, hogy így kell, a másik aki ki akarja használni a férfit. Ha nem fizetek ki lehet szűrni a második típust.
Aki meg normális az úgysem egy hülye szokás miatt fog szeretni. Ha majd megismerem, meglátom az értékes tulajdonságait, tudom, hogy ő is hajlandó lenne tenni értem, akkor én is megteszek érte bármit. Így korrekt.
Csak azért mert eljön velem randizni nem tartozom neki semmivel. Arról szól, hogy két ember aki kölcsönösen tetszik egymásnak megismerjék egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!