Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Micsoda dolog, hogy elvárják, hogy a férfi fizessen a randikon?
Én egy ötforintost nem szánnék egy ekkora parasztra, mint te. Hány barátnőd volt eddig? Nem sok, ugye? Biztos mindenki hibás körülötted, nem pedig te...
De nem is kezdek el itt érvelni neked, úgysem jut el a csökött agyadig.
Mellesleg: én nem várom el senkitől, hogy kifizessen helyettem bármit is.
Ha egy pasival csak úgy beülünk valahová akkor mindig csak annyit eszek/iszok, amit még ki tudok fizetni. Jól esik, ha ő fizet, mert az egy gesztus! Az anyagi része nem érdekel. Nem egyszer és nem egy pasival volt úgy, hogy egy későbbi randin én fizettem. Pl. ha söröztünk, mikor jöttem vissza a wc-ről, hoztam neki is egyet. Vagy ha a végén kellett fizetni a pultnál, amíg kotorászott én beelőztem és kifizettem én, mert előtte már direkt előkészítettem a pénzt.
Viszont (!) ha valaki azt mondja nekem, hogy "Meghívlak" pizzázni sörözni stb., akkor nekem evidens, hogy ő fizet, fel se merül bennem, hogy nekem kéne. Később majd én fogom meghívni valamire, és akkor én fizetek.
Az emancipációt meg baromságnak tartom.
Jah, és nálunk anyám permetez, takarítja az udvaron a kutyaszart, kárpitozik, csiszol, szedi szét a mosdókagyót ha kell, metszi a fákat stb. Mellette dolgozik és övé az összes házimunka (és amíg otthon éltünk nevelt engem és a tesómat). Apám max. a füvet nyírja le nyáron - mondjuk dolgozik eleget. Én is javítottam már meg szekrényt is, fát is vágtam már, nem egyszer.
Nem mindig a műmacákból kéne kiindulni, akik nem tudnak becsavarni egy villanykörtét sem és csak az számít nekik, hogy a pasinak mennyi pénze van.
én azért egyetértek a kérdezővel:D
a sok hülye feminista, emancipált, világi nőszemély....aki a fél életét azzal tölti h ne különböztessék meg őt a férfiaktól....hát nesztek. itt van nektek a nem megkülönböztetés, amire vágytatok. az ilyen nőkre nyugodtan rá lehet csapni a bejárati ajtót...hiszen ők is megteszik nem egyszer a férfiakkal. emancipált világ ugye....akkor csapják rá nyugodtan az ilyen nők pofájára az ajtót. és hajrá, emancipált, feminista nőszemélyek....bókoljatok ti is, és hívjátok meg ti a pasit egy tökömtudja mire, és ne sírjon a szátok, ha nektek kell fizetni:D:D
ezt jól megkaptátok, de megis érdemlitek.
amúgy énis nő vagyok, mielőtt vki nekem esne h ekkora gennyláda is csak egy pasi lehet. de nem, nő vagyok, de világ életemben elleneztem ezt a feminizmus dolgot. erről az a véleményem h az küzd annyira az emancipációért, aki kisebbségi komplexusos. hiszen egy nő, aki télleg nő, és nőként tud viselkedni, azt nem érik ilyesfajta hatások. és ezek a nők élvezik h nők, és élvezik h vannak férfiak. és pont ezt a különbséget élvezik. de a feministák csak a negatív oldalát látják ennek, valszeg párszor jól elbántak már velük...vagy egyszerűen csak komplexusosak. inkább merjetek NŐK lenni, és minden megfog változni.
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!