Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Micsoda dolog, hogy elvárják,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Micsoda dolog, hogy elvárják, hogy a férfi fizessen a randikon?

Figyelt kérdés
Csajok,kérjetek tőlem bocsánatot!
2010. márc. 24. 22:38
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
hát a kérdezőnek annyit, h legközelebb olyan csajt keressen, aki nem a pénzére utazik, talán a plázacicákon kívül másokat is észre kéne vennie és akkor nem ürítenék ki a pénztárcáját és hagynák ott utána;)
2010. márc. 25. 06:09
 32/48 anonim ***** válasza:
pontosan:) :D
2010. márc. 25. 07:11
 33/48 anonim ***** válasza:
33%

én nem várom el!!!

sőt...nem is nagyon engedem, inkább fizetem a saját részemet mindenben

néha meghív ő, de akkor legközelebb meghívom én:)

2010. márc. 25. 12:56
 34/48 anonim ***** válasza:
0%

Ha egy nő úgy gondol egy randira, hogy ő most egy kegyben részesíti a másikat, hogy vele lehet. Fizessen a férfi, mert ő hívta meg, ő akar valamit a nőtől. A nőnek tök mindegy, hogy mi lesz. Akkor el lehet gondolkodni, hogy abból milyen kapcsolat lesz.

Pont, hogy az ilyen nőknek nem lesz soha normális kapcsolatuk. Egy kapcsolat az egymás iránti tiszteleten alapul.

2010. márc. 25. 13:06
 35/48 anonim ***** válasza:
10%
hülyegyerek:P:D
2010. márc. 25. 14:49
 36/48 anonim ***** válasza:
100%
Most mit anyázik itt egyből mindenki. A kérdező pontosan ezt akarta elérni, sok buta liba meg egyből habzó szájjal veri a billentyűzetet. Én nem várom el, hogy a férfi fizessen. Akikkel randiztam azok megtették maguktól is, mert így illik. Ilyen bunkókkal meg szóba sem állnék, mint a kérdező. Mellesleg mivel engem nem nevelt apám, így én szereltem otthon mindent, anyám nem értett ilyesmihez. Ástam kertet, vágtam fát és cipeltem téglákat. Ettől még nem hiszem, hogy nekem kéne kezet csókolni egy férfinak. Mindenkinek megvan a szerepe.
2010. márc. 25. 14:55
 37/48 anonim ***** válasza:
75%

Én sem várom el, hogy a pasi fizessen mindig, sőt, én ki fogtam olyat is, mint amilyen a kérdező (legalábbis nagyon szarrágó volt). Nade mindegy, emellett még bunk* is volt.

Én is szeretek kertészedni, villanykörtét cserélni, kerítést, falat festeni, barkácsolni, füvet nyírni:)

Szeretem ha egy pasi szereti a házartási munkát.

Egyáltalán nem helyeslem, ha egy nő eltartatja magát.

De azt sem, ha egy pasi kihasznál egy nőt.

2010. márc. 26. 20:40
 38/48 anonim ***** válasza:
0%
én mindig elvárom hogy a nő fizessen! sőt általában fel is szólítom!
2010. márc. 28. 23:57
 39/48 anonim ***** válasza:
Sokan nem várják el, ezt az ismerősi körömben is tapasztalom. Én kellemetlenül érezném magam, ha mindig helyettem fizetnének. Ha első randin még a férfi fizet is, utána a legjobb, ha mindenki fizeti a maga részét.
2010. márc. 29. 00:06
 40/48 anonim ***** válasza:
Fizetni egy csajnak a randin annyit jelent, hogy meg akarom venni az idejét vagy úgy érezheti, hogy így akarok fizetni a szexért. Egyébként általános tévedés, hogy csak a pasi akar szexet, a nők is szeretik, de még hogy. Mi mindig felesbe fizetünk, csak a barátnőmet vagy olyan lányt akivel barátok vagyunk hívom meg bármire is.
2010. márc. 29. 00:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!