Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Micsoda dolog, hogy elvárják,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Micsoda dolog, hogy elvárják, hogy a férfi fizessen a randikon?

Figyelt kérdés
Csajok,kérjetek tőlem bocsánatot!
2010. márc. 24. 22:38
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
Örülök hogy jól szórakoztál...
2010. márc. 24. 22:47
 12/48 anonim ***** válasza:
75%

2Szerintem ha a pasi kér randit lánytól,akkor ő is viszi el,ezáltal ő fizessen.Első randin szerintem mindenképpen.Aztán ellehet menni több randi után ugy,hogy felesbe fizessenek.Ez udvariasság"

Tökéletesen egyetértek veled. De ezek után nekem egy csaj se jöjjön azzal hogy egyenjogúság meg hasonlók, ha már akkor nem érezte magát egyenlőnek amikor fizetni kellett.

De ez természetesen csak azokra a csajokra vonatkozik, akik ELVÁRJÁK hogy minden legyen a seggük alá tolva a normális csajok úgy gondolkodnak mint az aki ide is írt...

2010. márc. 24. 22:48
 13/48 anonim ***** válasza:
anyi a gond h. ez már elég ritka az ijen csajj :S
2010. márc. 24. 22:51
 14/48 anonim ***** válasza:
66%

Talán mert a nők ugyanazért a munkáért kevesebb bért kapnak? Rengeteg kutatást, statisztikai adatot találsz erről a neten. És a nők ezt az általuk elvesztett pénzt akarják visszaszerezni. Most akkor megnyugodott a kis lelked, hogy végülis így kvittek lesznek a nők és a férfiak?

Egyébként meg azért fizetnek a férfiak, mert így szokás, ez alakult ki. De a legegyszerűbb megoldása a problémának hamar megtalálni a szerelmet, akivel hosszan együtt maradsz, és akkor már nincsenek randik, és ha már párkapcsolatban éltek, akkor meg lehet beszélni, hogy egy mozizás, étterem alkalmával mindenki fizesse a saját részét.

2010. márc. 24. 22:57
 15/48 A kérdező kommentje:
Emancipáció a képzelt világ egy része!
2010. márc. 24. 22:57
 16/48 anonim ***** válasza:
51%

Én általában úgy szoktam, hogy egyszer én fizetek, egyszer a pasi fizet. Vagy egyszer az én autómmal megyünk, egyszer az övével, így nincs kellemetlen helyzetben senki sem. Ebből adódóan nem is hurcoltatom magam sehova, mert az nekem gáz.

L

2010. márc. 24. 22:58
 17/48 A kérdező kommentje:
Nah persze hölgyeim!Most vagy emancipáció van és mi férfiak is takarítunk,mosunk,főzünk,dolgozunk a melóhelyen+ti is ugyanígy.de akkor kitakarodtok permetelni meg ganajozni a kertbe,világos?Fele-fele arányban.jah+védjétek meg magatokat és a randik is pízben fele-fele,világos?
2010. márc. 24. 23:02
 18/48 anonim ***** válasza:
51%
te meg elmehetel a jó kúrva anyádba
2010. márc. 24. 23:04
 19/48 anonim ***** válasza:
37%

"Talán mert a nők ugyanazért a munkáért kevesebb bért kapnak? Rengeteg kutatást, statisztikai adatot találsz erről a neten"

Mutass nekem párat. Ez az ötvenes években volt igaz, ráadásul az eu tiltja az ilyen jellegű diszkriminációt, ha ez így lenne a cégek tele lennének munkaügyi perekkel.

Kiváncsi vagyok ilyen statisztikákra, amik az azonos beosztású és felelősségű munkakörökben kimutatják hogy ez így van.

De nem fogsz találni, mert ez egy urban legend, amit azok nők terjesztenek akik SAJÁT hibájukból nem tudnak előre jutni, és ahelyett hogy magukba néznének a könnyebb utat választva másokat okolnak.

2010. márc. 24. 23:07
 20/48 anonim ***** válasza:

De ezzel te is tisztában lennél, ha utána néztél volna a dolgoknak.

Ehelyett te is a könnyebb utat választod.

Sajnállak, de még van lehetőséged arra hogy változz, sok sikert!

2010. márc. 24. 23:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!