Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ismeretlen nőt, hogyan szólítanátok le az utcán?
Engem is szólítottak már le vizsga napján :D ilyenkor olyan feszült vagyok,hogy hozzám ne szóljon senki,mert robbanok,na meg a tételek jártak a fejemben,meg minden más.
Szóval azt tanácsolom,hogy inkább egy parkban, vagy egy kutyasétáltató lányt vagy egy üzletben lévőt szólíts le. Aki kicsit ünnepiben van felöltözve azt kerüld :D
Persze kutyaséta közben sose szólít le senki.Ha szimpatikus a másik fél akkor elkezdenék vele beszélgetni,megkérdezném,nem e kísér el egy darabon minket stb. Utána meg meglátom a beszélgetésből,hogy érdemes e folytatnom avagy sem.
Eltévedősdi még jó lehet,én is bevenném simán :)
Ruha próbás felejtős,legalábbis nálam. Egy vadidegen férfival miért mennék el egy üzletbe? Értem én a szándékot.De tuti nem. Ha az üzletben szólít le,mint egyik válaszadó írta az is más.
Barátnőm csinálta azt,hogy a párjához hasonló kaliberű pasit kért meg,hogy vegyen fel egy inget (szülinapra vette volna),hogy hogy áll,meg kikérte a pasi véleményét.Bele ment a dologba a férfi. Nyilván itt sem az ismerkedés volt a cél,mert barátnőm párkapcsolatban volt.
Na meg aki üzletben van az is ráér.
Utcán lutri ki az aki esetleg siet.
Egy kutyasétáltató,parkban sétáló,üzletben lévő lányoknál talán több esélyed van.
#21es
Na, látod, akkor minek osztod itt az észt? ha nem szólítasz le idegent, nem tudod, milyen az egy fiúnak! Egy lánynak mindig könnyebb dolga van, ha ismerősök között "kezdeményez". Majd ha idegent próbálsz meg leszólítani, utanána vitassuk meg, mi a nehezebb.
Lány ismerősöom próbálta egyszer, kapott egy nemet, utána elmondta, hogy ez mennyire szar, soha többet nem csinálja, és megértette, mennyivel rosszabb a helyzetünk nekünk.
Úgyhogy le a magas lóról! :) Itt maximum én ülhetek magason, te nem :) és lehet ismerjük is egymást :P vagy nem :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!