Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy ismeretlen nőt, hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ismeretlen nőt, hogyan szólítanátok le az utcán?

Figyelt kérdés
Az jutott eszembe, hogy: Szia! Nem tudod mennyi az idő vagy hol találom a legközelebbi kisállat kereskedést? És miután el mondja, bemutatkozok neki, aztán adnék neki egy kis lapot az elérhetőségemmel,pl a nevem fbn. Szerintetek ezzel lehetne nyitni?

2015. dec. 13. 00:48
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
Kiegészítés: Ha el is megy veled ruhát próbálni, akkor már félig nyert ügyed van. Nem kell megvenned a kabátot, mivel kamuztál, csak okot kerestél leszólítani. :D Elég, ha félrerakatod 1-2 napig, aztán úgysem mész érte, simán eladják majd. Aztán legalább úgyis lesz oka a csajnak rákérdezni, hogy na, jó lett a kabát xy-nak? :D Te meg mondod, h jaja, tökéletes, és mivel segítettél, szeretném meghálálni egy meghívással. Miközben meg sem vetted a kabátot :DDDDDD
2015. dec. 13. 01:50
 12/33 anonim ***** válasza:

Ilyen dumával semmiképpen ne menj oda egy lányhoz sem, mert béna, mindkettő.

Engem már szólítottak le utcán, boltban, buliban. Minden alkalommal megdicsértek valamit bennem. Például, hogy nagyon jól táncolok, nagyon jó a ruhám, vagy hogy gyönyörű vagyok. Persze, mivel bár ez nem látszik rajtam, félénkebb típus vagyok, egyikből sem lett semmi, mert menekülök az ilyen helyzetekből, pedig mindegyik srác bejött. Szóval ezekre az esetekre szívesen emlékszem vissza. A helyedben mindenképp valami dicsérettel kezdenék, és fontos az is, hogy a dicséret őszinte legyen.

Egy lánynak jól esnek a bókok. Az pedig már más kérdés, hogy mennyire leszel szimpatikus a külsőd alapján, de ez mindenképp jó kezdés.

Sok sikert!

2015. dec. 13. 01:53
 13/33 anonim ***** válasza:
100%

Midnight ötlete nem rossz. :) Bár valószínű nem mennék el vele, mert van jobb dolgom, viszont hasonló helyzetben már voltam.

Ott egy pasi szólított le az egyik üzletben. A feleségének akart szoknyát venni, én meg épp ugyanaz a méret voltam és megkért segítsek. Ráértem, hát felpróbáltam neki.

Az mondjuk nem kamu volt, tényleg a feleségének vette (legalábbis megvette és arany karikagyűrű volt az ujján), de végül is a lényeg, hogy felpróbáltam neki.

Szóval ez nem elvetendő ötlet, de úgy, hogy nem ott helyben kell, hanem később, megbeszélt időpont stb., így azért neccesebb a dolog.

2015. dec. 13. 01:55
 14/33 Titusztitusz ***** válasza:
Szerintem célszerűbb módszer ilyen esetre az, hogyha inkább valami "útbaigazítós" kérdéssel állítod meg az illetőt...Pl. valami ilyesmivel:"Szia...Elnézést hogy megszólítalak, de kicsit eltévedtem, tudnál nekem segíteni? Az XY helyet keresem, de valahogy elkavarodtam, és sehogyse találok oda...De állítólag itt van a közelben...Nem tudod véletlenül hogy hol van pontosan ez az XY hely"?? Kezdetnek ennyi elég lesz...Amennyiben SZIMPATIKUS LESZEL A HÖLGYNEK, akkor innentöl már nem fogod tudni ismerkedés nélkül lezárni a szitut, de amennyiben nem leszel neki szimpatikus, akkor számíts rá, hogy néhány félmondattal le fog rázni magárol, dehát ahogy mondani szokás, ez már egy másik téma...
2015. dec. 13. 09:50
 15/33 Titusztitusz ***** válasza:
Nade várjunk már...Kérdező...Te nő vagy? Hű...Én azt hittem hogy férfi vagy, de végülis mindegy...Az alapkoncepció ugyanúgy érvényes mindkét nemre...
2015. dec. 13. 09:51
 16/33 A kérdező kommentje:
Férfi vagyok
2015. dec. 13. 10:01
 17/33 anonim ***** válasza:

A leszólitottalak szót véletlenül se használd, mert olyan bizalmatlanságot jelenthet!

Használj fenköltebb stílust.

A mikor megláttalak, éreztem hogy beszélnem kell veled, mert mi van akkor ha nem látlek többé, stb. De ezeket a pillanat hozza, és ha neked nem jön természetesen, akkor nézz meg néhány 50-100 éves filmet. Akkor még nem műanyag volt az emberek kommunikációja!

Egy Hölggyel légy mindig udvarias, előzékeny, beszélj szépen, szabatosan, és meghozza a gyümölcsét!

De mivel 15 éves vagy, még 5-10 éved van erre!

2015. dec. 13. 10:07
 18/33 Titusztitusz ***** válasza:
Okés akkor a dolog ha férfi vagy...Csináld úgy a dolgot akkor ahogy írtam...Az mondjuk igaz, hogy alapkoncepciónak te is valami hasonló szítut írtál a bevezetődbe, de ROSSZ SZAVAKAT HASZNÁLTÁL...Úgy, ahogy írtad, ne próbálkozz, azokkal a szavakkal indíts és úgy, ahogy én írtam...És közben mosolyogj mindig kedvesen...Ilyen szituknál kb 40%-ban a szavakon múlik a dolog, és kb.60%-ban a testbeszéden, a hanghordozáson...Ez utóbbi dolgokra is nagyon figyelj oda...
2015. dec. 13. 10:14
 19/33 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a válaszokat
2015. dec. 13. 10:19
 20/33 anonim ***** válasza:

És mi lenne, ha végre a nők kezdenék leszólítani a férfiakat? Mi meg csak rinyálnánk, hogy ez így nem jó! Annyira szánalmasan béna vagy,,, Ez túl sablonos blablabla...

Mert a nők a hatalmas feminizmus meg egynelősdi nevében érdekes, hogy a szar részeket málr nem akarják kiegyenlteni!

Na most, ha ti nem veszitek át ezt a részt, akkor ne sírjatok, ha mi meg azt mondjuk, a vasaló és fakanál mellett a helyetek.

Lányok, lehet végre kezdeményezni, és akkor megtudjátok, milyen az érem másik oldala.

2015. dec. 13. 16:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!