Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ismeretlen nőt, hogyan szólítanátok le az utcán?
#20 Már miért akarnám megtudni?! Annyira nevetségesek ezek a felszólalások.
Majd ha a következő 100-200-300 évben szép lassan megfordul a helyzet, akkor majd mi fogunk kezdeményezni.
Egyébként hozzáteszem..rám épp nem igaz, mert elég határozott és kezdeményező típus vagyok. A partneremet is én csíptem fel.
Ettől függetlenül nevetséges, amit csináltok... Kezdeményezz te, aztán majd megtudod.. Épp ez a lényeg..nem kell megtudnunk, mert a világ egyelőre nem így működik.
ezt akkor csináld légyszíves, ha már egy ideje nézegeted a csajt :D
nekem olyan kamunak tűnik, amikor sietek éppen valahova és egy csávó csak hátulról látott és úgy pattan oda hozzám... az arcomat nem is látta és tök mindegy neki ki az...
de ha szemezgetsz vele egy ideje mert pl várja a buszt akkor sztem jól sülhet ki :)
Eggyet értek az utolsóval, mivel eléggé jó ötletet adott.
Viszont nekem is van pár ötletem!😉Láttam pár videót ezzel kapcsolatban, hogy a csávó oda megy a csajhoz, és megkérdezi tőle, hogy van-e kedve játszani. Ha azt feleli, hogy igen, akkor elmondod neki azt amit játszani akarsz és ha nyersz, megcsókólhatod. Röhögj ki de neki bejött.😂😂
Hátha neked is.
Játékok:
-mutasson a kezével vagy egyet, vagy kettőt. Neked tökmindegy melyket mutatja, amint mutatott a kettő közül valamit, te mondod neki, hogy:Ez azt jelenti, hogy én nyertem!😂 És megcsókolod xd ha végeztél elkéred a teló számát és kész
Vagy csak simán oda mész egy csajhoz, felemeled a pénztárcád és tied a csaj.😂
Akkor azt se akarjatok-megtudni, milyen amikor egy férfi mosogat! A vilag nem igy mukodik, te irtad :) Majd ha a vilag megfordul, akkor mi fogunk vasalni, mosogatni.
A mai nok a nevetségesek, akik minden hagyomanyos férfi szerepet (udvarlas, elore engedés, bokolas, fizetés stb. megtartananak, na de a noi szerepekbol minden sz-a-rt a férfira tolnanak, mert egyenloség van.
ha egyenloség van, akkor mindenben az van! ha nincsen, akkor masban sincsen.
A probléma veletek nyavogó nokkel van, akiknek soha semmi nem jó! Ha igy szolit le, az a bajotok, ha ugy, akkor meg az. Akkor szépen lehet nektek csinalni! Majd raébrdetek a valósagra...
Sirtok, hogy a férfi nem értékeli, hogy mosogattok. Ti talan értékelitek, ha egy férfi leszolit? hat marhara nem. Na, ezért nem értékeljuk az egyenlosdi dumatokat, és a feminista hozzaallasotokat.
Én leszolitom a noket, de egyik se sirjon, hogy én mosogassak. Pontosan, ahogy irod, a vilag nem igy mukodik, de a nok mégis megprobalnak mindenbol hasznot huzni. (Valas, randi, noi-férfi szerepek)
és nagyon durvan elszalltak a mai lanyok / nok, hogy mennyi mindent képzelnek magukrol, de az egyenloséget csak addig simerik, amig ok jarnak jól.
A kérdezonek annyi a tancsom: tok mindegy, mit mondasz, ha nem egy elkényesztetett, egynelosdi pi-csat szolitasz le, akkor értékelni fogja, akarmit is mondasz.
Ha egy elkényesztetett, egyenlosdi, feminista pi-csat, akkor pedig csinalhatsz akarmit.a mai lanyok tobbsége mar ilyen, sajnos.
Megjegyzem, hozzam is jott mar oda tobb lany is, hogy jarni akar velem, na ok nem varnak a csodara, hanem tényleg egyenloségben gondolkodnak. Az ilyen lanyok varhatjak, hogy én is elmosogatok, ha arról van szó. A tobbi viszont mosogasson élete végéig, mert szerintuk ez a normalis.
"A probléma veletek nyavogó nokkel van, akiknek soha semmi nem jó!" Te hisztizel itt nem?! :D
Én mindig megkapom amit akarok, az ég világon semmi problémám. :D
ha lanyokat leszolatinai izgalmas, akkor férfiakat leszolitani is, nem de? :) Nem vagytok ellentmondasban?
A 21-esnek meg, mindig megkapod, amit akarsz? Hacc, igen, 30 éves korodig, aztan meg szépen megnézheted magad... mert addig megy a folényeskedés, amig ér valamit a kulsod, és a fiatalságod... utana nézhetsz, mint rozi a moziban.
Ja, és kicsit nagyon elkényesztetett vagy te is,nem de? Majd szembe nézel a valosaggal 30 éves korod utan...akkor megnézem hova lesz a folényeskedésed...
A mai lanyoknak nem kell udvarolni, mert nem igénylik. Nem is értékelik, mig a kérdezo itt gondolkozik, hogyan csipjen meg egy csajt, addig én odamegyek a szorakozohelyen, hozzadorgolom magam, és viszem haza... Kb. ennyit is ér a mai lanyok tobbsége...
...az én bajom pont az, hogy ilyen libakat, mint 21-es barmikor felszedek...
De hol vannak a normalis, értékes nok??? Amelyik van is, ahhoz ugy ragaszkodik a pasija, hogy sehogy nem lehet elcsabitani onnan, mert a normalis noket nem engedik csak ugy el...
a kérdezo még fiatal, azt hiszi, értékelik a lanyok az udvarlast, pedig csak a felszinességet értékelik... nyomd oda magad, és meglesz a csaj! Taperold le szorakozohelyen, ha ivott egy kicsit, mar oda is fogja adni magat...
Nem, nem vagyok elkényeztetett és nem a külsőm miatt kapok meg azt, amit szeretnék. ;)
És mint írtam, én azok közé tartozom, akik szeretnek kezdeményezni. Szóval nekem ugyan ne pofázz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!