Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt elszúrtam alaposan. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Na először is sziasztok :) Szóval az van,hogy már régóta ismerek egy fiút, eleinte majdnem össze is jöttünk de végül nem lett belőle semmi..haraggal "váltunk" el egymástól. Azóta, hogy utoljára beszéltem vele fél év telt el.. És egyszercsak hirtelen rámírt msnen még a múlthéten, hogy nem tud elfelejteni, szeret. Igaz, hogy barátnője van, de ő nem szereti és kifogja dobni miattam azt mondta. Én ezt nem hittem el, elküldtem melegebb éghajlatra, aztán erre bizonyítás képpen elhagyta a barátnőjét... Akkor még nem tudtam mit akarok és azt mondtam nem szeretem erre ő nagyon megsértődött..De ahogy eltelt egy hét rájöttem, hogy én is szeretem, és most valahogy ezt megakarom mutatni neki ..Tudom, hogy elsőre egy hülye p*csának tünök aki nem tudja mit akar ,de ez nem igaz. Szóval szerintetek mit csináljak?2010. márc. 22. 19:02
11/11 anonim válasza:
Figyelj.
Az első barátommal úgy jöttünk össze, hogy ő bepróbálkozott nálam, de lekoptattam... Hogy miért, az most lényegtelen. Viszont rá néhány napra rádöbbentem, hogy hülye voltam, és hiába láttam rajta, hogy még mindig tetszem neki, tudtam, hogy nem fog már próbálkozni, hiszen egy egészséges önbecsüléssel rendelkező ember ezek után nem lépne többször. Úgyhogy a kezembe vettem a dolgok irányítását, és egyszer, amikor dumálgattunk, felhoztam a dolgot. És összejöttünk.
Ez nyáron volt, azóta már nem vagyunk együtt... De ez csak egy bizonyíték arra, hogy simán meg lehet tenni a dolgot. Most neked kell lépned felé. Hajrá.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!