Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elszúrtam. Ilyesmivel helyre tudom hozni?
Évnyitón volt egy új srác. Nagyon bejön nekem. 1 évvel feljebb jár. Na és ő megkérdezte tőlem, hogy hol van az osztályuk és nem tudtam rá válaszolni, de nem ez a lényeg, hanem az, hogy válaszoltam és nem is figyeltem, hogy ezt pont Ő kérdezte meg, csak később kapcsoltam. Pedig milyen beszélgetést lehetett volna kihozni belőle, meg, hogy segítek neki megkeresni meg ilyenek. Na és azt találtam ki, hogy ha látom meg kérdezem, na meg van az osztály? Vagy ez nagyon béna? És akkor elkezdek beszélgetni vele, hogy merről jött és hogy van, ilyesmi...
Szerintetek? Hülyének nézne, ha odamennék? Csak akkor tervezem, hogy megszólítom, ha egyedül van.
Ha te nem érzed magad hülyének miatta, akkor ő sem fog annak nézni.
Kérdezd meg, hogy hogy érzi magát az új suliban, vagy akármit. Mondd, hogy az évnyitón eléggé el volt veszve és hogy reméled, már minden rendben van, stb. Valamit csak kitalálsz, ha fel akarod hívni magadra a figyelmét :)
Esetleg úgy kérdezd, hogy "Hamar megkerült aztán az osztályod? :) Sokat kellett keresd?", vagy valami hasonló. Mert az már egyértelmű és 100%, hogy megvan. :P Amúgy ha odamész beszélgetni, biztos nem fog elkergetni, szóval csak bátran. Ha megtetszel neki, akkor a későbbiekben szerintem ő is keresni fog majd. ;)
Szurkolok neked! :D Hány évesek vagytok amúgy?
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!