Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet esélyem még nála?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy lány, akivel egy ismerősömön keresztül ismerkedtem meg. Összehoztunk egy ilyem összeülős, filmezős estét, elég jol el elbeszélgettünk, filmezés közben a lábamon volt a lába, simogattam, film után pedig egész végig így beszélgettünk. Másnap Facebookon ráirtam, probáltam vele beszélgetni, de soha nem kérdezett, csak válaszolt a kérdésekre. Megkérdeztem, hogy nem a lenne kedve találkozni ujra, esetleg kettwsben, aztmondta , hogy ilyen filmezős dolgot megint összehozhatnánk, kérdeztem , hogy mikor, azt mondta , hogy nem tudja, mert eléggé be ven táblázva. Másnap beszélgetés közben pedig elmondta, hogy faradt ide oda rohangált, és hogy találkozott valakivel. Itt mar szinte biztos voltam, hogy valami gond van. Ezutáni nap pedig.elmondta, hogy aranyos vagyok, és jo velem, de ő most nem szeretne kapcsolatot. Ha nem lettünk volna ennyire el élőben, már tudnám, hogy semmis a dolog, de ez bekavart. Nem tudom, hogy probálkozzak-e még , vagy hagyjam. Ha nem akar kapcsolatot, akkor miért akar még négyesben találkozni? Küzdjek érte vagy hagyjam? Szerintetek? Előre is köszönöm a válaszokat!2015. nov. 25. 00:59
1/3 anonim válasza:
nem szeretne kapcsolatot = veled nem szeretne kapcsolatot.
Tanulj meg a nők nyelvén, általában az ellenkezőjét mondják annak mint amit gondolnak. Ez alól egyedül a tényleges visszautasítás és nemleges válasz a kivétel.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ, a megérzésem nem csalt akkor, csak az élőben történt dolog bekavart kicsit :)
2015. nov. 25. 01:06
3/3 anonim válasza:
Akár még lke is feküdhetett volna veled és másnap még is azt mondja,hogy nem akar kapcsolatot ilyenre is van példa szóval ezt benézted :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!