Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet nála esélyem?
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel még nyáron találkoztam egy táborban, nagyon megtetszett, és ő is úgy viselkedett, mintha tetszenék neki, folyton a haját igazgatta, meg hozzám simult, mindenen nevetett amit én mondtam, meg sokszor mélyen a szemembe nézett, de hamar véget ért a tábor. Utána facebookon megkerestem, és írtam neki, mondjuk én elég ritkán megyek föl fb.-ra, kb. egy nap egyszer(mert annyira nem szeretek neten írogatni), szóval minden nap csak 1 üzenetet írtam neki, és ő arra mindig válaszolt mire újra felnéztem, ám egyszer ez megszakadt, és már több hete nem válaszol. El akartam hívni valahova, de odáig nem jutott el a beszélgetés, addig meg nem akarok újra írni neki, amíg nem válaszol. Viszont most lesz a születésnapja, és talán ha akkor felköszöntöm, arra csak reagál valamit, szerintetek érdemes próbálkoznom ,lehet nála esélyem?2015. szept. 22. 10:37
1/3 anonim válasza:
Ezt mi nem tudhatjuk. Viszont ha valóban érdekel a lány, akkor a kedvéért felmehetnél gyakrabban facebookra, ha már ott tartjátok a kapcsolatot...
2/3 A kérdező kommentje:
Hát lehet, h gyakrabban kellett volna felmennem, de ez most már így eső után köpönyeg. Meg hát gondolom ha érdekelném ,akkor nem szakította volna meg a beszélgetést. Na mind1, majd csak hétvégén lesz a szülinapja, addig még van időm kitalálni, hogy keltsem fel újra a figyelmét. Nincs valami ötletetek?
2015. szept. 22. 10:52
3/3 anonim válasza:
Írj neki a szülinapjára, és próbáld újra felvenni a fonalat! Ezúttal fektess bele több energiát, és ne várj sokat azzal, hogy elhívd valahova, mert megint érdektelenné válasz. Aztán egyszercsak azon kapod magad, hogy összejött mással, aki rámenősebb volt. Érdekelni valószínűleg érdekled/érdekelted, de nyilván nem lett szerelmes, különben ő is jobban forszírozta volna a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!