Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagyjam a francba? Vagy megéri tenni valamit?
Van egy srác, akivel régebben randiztunk. Nem lett belőle semmi, akkor még sokkal komolyabb voltam nála. Jóban maradtunk, mára már "összeértünk", de azóta van barátnője. A lánnyal már évekkel ezelőtt is járt, de a lány megcsalta, több másikkal is lefeküdt.
Érződik, hogy tetszünk egymásnak, ha a lány ott van, akkor is figyel rám.. A lány elég erőszakos, a srác kicsit irányítható, nem tudom, mit csináljak. A lánynál én sokkal szelídebb jellem vagyok.. Szerintetek? Kezdjek el nyomulni?
Ha a pasi akar valamit, akkor majd megteszi a szükséges lépéseket. Te pedig ülj nyugattan a popsidon addig.
Ha a srác elég h..lye, hogy még benne marad önszántából egy ilyen kapcsolatban, akkor gondolj már bele, hogy ez a srác valójában milyen is lehet!
Az ilyen akarat gyenge mindegy mi van srác nem a legjobb party.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!