Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hagyjam a francba, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagyjam a francba, vagy legyek még türelmes egy darabig? Lent bővebb.

Figyelt kérdés
Régen összeismerkedtem egy férfivel, egymásba estünk, de aztán a legjobb barátja kikezdett velem, és ő azt hitte, hogy hagytam, pedig nem.. a lényeg nem is ez, hanem, hogy 9 hónapig nem állt velem szóba utána, de mindenki aki ismeri megmondta, hogy a mai napig utánam sír csak hülye, ezért a valamelyik nap felhívtam őt, hogy találkozzunk és nemet mondott és erre én azt mondtam, hogy rendben, akkor többet nem keresem, erre másnap írt egy üzenetet, hogy még is akar találkozni mert nem bírja nélkülem, erre én megkérdeztem mikor, és azóta megint nem ír...tudom, hogy fél, régen is megmondta, na de ennyire???? már kezdem megunni...mit tegyek? várjak egy picit még vagy tényleg hagyjam a francba? előre is köszönöm azoknak, akik elolvassák és válaszolnak :) 18/L
2012. máj. 2. 12:36
 1/3 anonim ***** válasza:
26%
Csinálj szilvás buktát mert azt szeretem :D
2012. máj. 2. 12:53
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Biztos vagy benne, hogy ő az aki kell neked? Gondolkodj el ezen. Ha a válasz az, hogy igen, akkor hívd fel, hogy te komolyan talizni akarsz vele.

Ha nem vagy biztos 100%-ig biztos benne, akkor viszont szerintem hagyd a fenébe.

(Saját vélemény: nekem nem érné meg futkorászni egy pasi után, aki 1. feleslegesen gyanúsít és féltékeny 2. nekem kell menni utána)

2012. máj. 2. 13:01
 3/3 A kérdező kommentje:
Ő kell nekem, de ha hülye lesz hagyom :) köszönöm a válaszokat.
2012. máj. 2. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!