Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti mit gondolnátok egy ilyen lányról?
Figyelt kérdés
A kedvenc színem a piros,de a szobám fala narancssárga,a szőnyegem meg citromsárga.Minden este meg csinálom a kávémat és betesz a hűtőbe,hogy reggel csak megmelegítenem kelljen.Általában 10 percig szoktam hajat szárítani,és minden este kitörlöm a gépemről az előzményeket.Szeretek sorozatokat nézni és jókat röhögök a hungary's got talent-en. :)
Ti összejönnétek egy ilyen lánnyal?
2015. nov. 23. 01:00
21/30 anonim válasza:
Nekem fehér a szőnyegem, és senki se szeret :( lehet váltok énis sárgára :c
22/30 anonim válasza:
lehet szakmai ártalom, de megragadtam ott, hogy "minden este kitörlöm a gépemről az előzményeket"...
a színezés arra utal, hogy szereted a meleg színeket, a kávé nem fontos, mert én pl nem kávézok, így nem sokat tudok ebből kikövetkeztetni, hogy ez most jó vagy nem...
hajszárítás...milyen hosszú a hajad?
milyen sorozatokat nézel?
ÉS MIÉRT törlöd az előzményeket???
22F
23/30 anonim válasza:
"A kedvenc színem a piros,de a szobám fala narancssárga,a szőnyegem meg citromsárga." -Idáig semmit nem gondolok- "Minden este meg csinálom a kávémat és betesz a hűtőbe,hogy reggel csak megmelegítenem kelljen." -Érdekes kávéd lehet, ha minden este betesz téged a hűtőbe, ha a hűtőben töltöd az éjszakát, akk. tényleg nem árt ha reggel bemelegítesz, 888 fekvőtámasz, 444 guggolás, 555 felülés...- "Általában 10 percig szoktam hajat szárítani" -Szintén érdektelen információ- ",és minden este kitörlöm a gépemről az előzményeket." -Azt meg minek?! Nem lenne egyszerűbb inkognitómódban használni?- "Szeretek sorozatokat nézni" - Én is, Prison Break, Lost, Ezel, Game of Thrones, The Walking Dead, ezek a kedvenceim, nézed/nézted valamelyiket?- "és jókat röhögök a hungary's got talent-en. :)" -Fogalmam sincs mi az.- "Ti összejönnétek egy ilyen lánnyal?" -Ha vonzódom hozzá, és egy hullámhosszon vagyunk, akkor igen, csak a közös alvást kéne valahogy megoldani, mert én a hűtőben nem szeretnék aludni, inkább a mosógépet javasolnám.-
24/30 anonim válasza:
Mivel nem nézek televíziót, mert abban az ördög jön démoni formában, ezért felejtős. :D Ilyen tré műsorokat meg végképp nem nézek, mert agymosók, butítanak. De a többi tetszetős a másnapos kávén kívül.
25/30 A kérdező kommentje:
Azért törlöm,mert az egyik volt barátom,lecsekkolt mindent körülöttem és akkor elkezdtem kitörölni az előzményeket.És azóta megszoktam ezt,de nincs semmlyien takargatni valóm.
2015. nov. 23. 17:13
26/30 A kérdező kommentje:
*semmilyen
2015. nov. 23. 17:13
27/30 A kérdező kommentje:
igen,azt is elírtam:*beteszem.
2015. nov. 23. 17:15
29/30 anonim válasza:
szóval a féltékeny barátod miatt paranoiás lettél? :O
30/30 A kérdező kommentje:
Nem vagyok,paranoiás csak így szoktam meg.Mást nem törlök ki/titkolok.
2015. nov. 24. 14:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!