Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti mit gondolnátok egy ilyen lányról?
A kedvenc színem a piros,de a szobám fala narancssárga,a szőnyegem meg citromsárga.Minden este meg csinálom a kávémat és betesz a hűtőbe,hogy reggel csak megmelegítenem kelljen.Általában 10 percig szoktam hajat szárítani,és minden este kitörlöm a gépemről az előzményeket.Szeretek sorozatokat nézni és jókat röhögök a hungary's got talent-en. :)
Ti összejönnétek egy ilyen lánnyal?
Mit szívsz? :D
Amúgy nincs borzasztó íze annak a kávénak?
Attól függ hány éves ez a lány :)
Ha szigorúan ennyi információt tudunk róla, akkor a válsz igen.
"minden este kitörlöm a gépemről az előzményeket"
nem
Kedvenc színem a kék,a szobám falán valami felismerhetetlen mintájú tapéta van a napi 1.5- 2 doboz elfogyasztott dohányáru miatt,szőnyegem nincs,mert minek, fa parketta van.
A kávémat minden nap ébredés után lefőzöm és megiszom, hajat nem szárítok, mert kopasz vagyok.
Az előzményeket átlagban havonta 1x törlöm a gépemről, szeretem az igényes,főleg HBO-s és kábel sorozatokat , fogalmam sincs,mi az a Hungary Got Talent.
Te összejönnél velem Kérdező?
Nem,nincs HBO-nk. :/
De rosszabb íze van int frissen,de még mindig jobb mint reggel megcsinálni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!