Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondolnátok egy olyan lányról, aki direkt azért festeti be szőkére a haját, hogy az utcán utánafüttyentgessenek?
Továbbá, hogy a fiúk utána is szólogassanak például olyanokat, hogy "Szia cica, hű de dögös vagy!"
Azt mondta, hogy eredeti barna hajjal senki se füttyentett utána.
Semmit mert nem füttyentgetek senki után.
Egyébként a csaj részéről elég szánalmas a dolog.
Érdekes, eredeti barna vagyok, festés nélkül is füttyentgetnek, utánam szólogatnak.
Szerintem elég szánalmas, ha valaki ilyenre hajaz :/
Utánam is szoktak szólni meg fütyülni sötétbarna a hajam...
De én nem szeretem, olyan megalázó.
Szánalmasnak tartom. :D
Eléggé gáz, hogy csak emiatt vált hajszínt. És nyilván azok a férfiak, akik az utcán utánafütyülnek a nőknek, nem épp az értelmesebbek közül valók... Szóval az ilyenek miatt én biztosan nem változtatnék a külsőmön.
És ha már utánaszólogatnak meg fütyülnek valakinek, annak gondolom, hogy akkor is megtennék ugyanezt, ha nem szőke, hanem bármilyen más színű lenne a haja.
Ez egy eléggé buta kérdés volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!