Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti mit gondolnátok erről az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondolnátok erről az esetről?

Figyelt kérdés
Meghitten üldögéltek kettesben a lánnyal/fiúval. Csípitek egymást meg amúgy sínen van minden. Beszélgettetek 1-2 exről, és elmondja hogy tartja a kapcsolatot vele (egyik ex), mert nem haraggal váltak el (pláne hogy csak 1 hónapról volt szó), de egyik percben megcsörren a telefon, hát ő az, aztán 2 perc múlva megint... ilyen helyzetben mit gondolnátok? Én hiszek neki, tehát elmondta hogy semmit nem érez iránta stb... De valami akkor sem kerek számomra, elméletben az exe kosarazta ki, de valami ok folytán úgy érzem mintha még most is mászna, de a másik fél meg ezt nem veszi észre.. Ezt el is mondtam neki, de ezt ő nem így gondolja... kicsit csalódtam benne ezért...

2015. jan. 15. 21:11
 1/2 anonim ***** válasza:

Mi itt a probléma? :-)

Az emberek ilyenek, sohasem tudják most éppen mi van... :-) ...ez az életérzés azért fantasztikus, mert így mindig van egy jó ok arra, hogy összejöjjenek vagy éppen szakítsanak egymással! :-)

2015. jan. 15. 21:16
 2/2 anonim ***** válasza:
Valószínűleg az exe megbánta, hogy dobta és vissza akarja szerezni. Ha tényleg őszintén semmit nem érez az exe iránt úgyis mást fog választani. SOkan gondolják hogy az újramelegített dolgok nem jók. Nem kell csalódni, ha meg akarod szerezni harcolj érte. Ha nem vagy motivált könnyebben sétál vissza az exe karjába ha utatkozik és nincs jobb a láthatáron és nem akar egyedül lenni. Akkor is, ha részéről már csak a szexről szólna a dolog.
2015. jan. 16. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!