Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 20on éves nők, ti mit gondolná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20on éves nők, ti mit gondolnátok rólam, amikor elmondanám a következőket?

Figyelt kérdés

Kicsit hosszú lesz, de örülnék, ha kapnék néhány őszinte választ. Nyilván majd élőben kiderül, hogy az adott lány mit gondol rólam, de azért kíváncsi vagyok.

Tegyük fel, hogy már eljutottunk odáig, hogy randiztunk egyszer, és amellett, hogy tetszem neked, ahogy jobban megismertél, emberileg is megkedveltél, és vonzalmat is érzel irántam, tehát már várod a második randit.

Gondolom valószínűbb, hogy inkább a második találkozón kerül szóba az, hogy hány kapcsolatom volt már, meg az ilyesmi személyesebb témák.

Tehát jó hangulatban beszélgetünk a második randin, amikor szóba kerül, hogy én 28 éves létemre,

bár szerelmes voltam egyszer(vagy talán csak vonzalom?)

még nem szeretkeztem nővel, és még csak csók sem volt soha. Gondolom, miután csodálkoznál egyet, megkérdeznéd, hogy és vajon miért nem,én pedig elmondanám a következőket. Engem sajnos elég gátlásosnak neveltek, és soká tartott, mire kinőttem azt a kisebbségi komplexusos, félénk kis srácot, amilyenné neveltek. 18-20 éves koromban néha eljártam bulizni a haverokkal, de nem mertem lányokhoz odamenni, még néhány pohár bor után sem.

Ez ment évekig, aztán leépítés volt a munkahelyemen, és elküldtek, utána évekig nem sikerült munkát találnom.

Pesttől 30 km-re lakom, és kellett volna a pénz, hogy bejárhassak Pestre ismerkedni, mert szűk baráti köröm volt, és a környéken nem ismertem egy lányt sem, meg a kocsmában is szinte minden lány a barátjával volt, vagy egyszerűen nem tetszett, szóval nem tudtam úgy ismerkedni, mintha a városban éltem volna, meg eleve csak néha tudtak adni a szüleim egy nagyon kevés költőpénzt.

Aztán most már pár hónapja újra van melóhelyem, meg már nem vagyok olyan gátlásos, mint régen, szóval végre jól érzem magam a bőrömben, meg jó fej vagyok igazából, csak soká tartott míg felszabadultam.

Ja szerelmes az 24 évesen voltam egyszer.

Alkalmi szalagmunkán megismerkedtem egy lánnyal.

egymásmellé osztottak be minket, és jól elbeszélgettük a 6 órás munkaidőt. Akkor jöttem rá, hogy nem is értem, mitől féltem azelőtt. Jó persze ez nem olyan helyzet volt, mintha egy buliban mentem volna oda valakihez, ott csak úgy beszélgetünk egymással, ha már egymás mellett melózunk órákon át, de azelőtt én sose beszélgettem lányokkal, és végre történt ilyen:)

Egyébként tetszett nekem, csak nem úgy voltam vele, hogy én most őt föl akarom szedni, csak úgy beszélgettünk.

Meg úgy tűnt én is tetszem neki, mert a nap végén amikor elkértem, megadta a számát, meg beszéltünk is párszor telefonon, csak azért nem jött össze, mert volt valakije, akivel közben kibékültek, legalább is azt mondta.

2014. nov. 26. 18:01
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Ja amúgy jóképű vagyok, meg jó fej, szóval tényleg csak a szüleim nevelése miatt voltam sokáig olyan gátlásos.
2014. nov. 26. 18:03
 2/18 fahéjas Alien ***** válasza:
Ha őszinte választ akarsz, akkor kötve hiszem, hogy bármikor is egy hullámhosszon lennék ilyesféle emberrel... és most nem az- az ok, hogy nem voltak lányos kalandjaid... hanem a felfogásod, mentalitásod, a túlzott elzárkózás és paranoia... nem igazán jövök ki az ilyesmi emberekkel, biztos, hogy nem lenne második randi. Nem is nagyon lenne közös témánk szerintem. Teljesen más habitusú ember vagyok.
2014. nov. 26. 18:05
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Semmi rosszat. Imádnám. Nem félnék, hogy a korábbi barátnőidhez hasonlítgatsz. Bár gondolom az én véleményem kevésbé számít mert én is szűz vagyok.
2014. nov. 26. 18:07
 4/18 anonim ***** válasza:
Elég valószínűtlen hogy szóba kerülnek az exeid meg a szexuális szokásaid kivéve ha te ezzel akarsz menőzni a csaj előtt de lehet akkor is csak azt gondolja hogy szánalomszexet akarsz és kamuzol.
2014. nov. 26. 18:08
 5/18 anonim ***** válasza:
Személyiség függő. De ha normális lányt találsz, örülni fog neki, nem kurtad szét fél Bp-t elötte.
2014. nov. 26. 18:08
 6/18 anonim ***** válasza:
Érdekes, én is 28 vagyok, de tőlem mindig is menekültek a nők, beszélgetni sem nagyon lehet velük élőben, mert annyira ocsmány vagyok. Nekem aztán még egy randim sem lesz soha. :(
2014. nov. 26. 18:11
 7/18 fahéjas Alien ***** válasza:
A 6 meg egy droid.
2014. nov. 26. 18:20
 8/18 A kérdező kommentje:
Egyébként első válaszoló, pont azt magyarázom, hogy már nem vagyok olyan zárkózott, mint régen, hanem már nyitott, jó hangulatú ember vagyok
2014. nov. 26. 18:21
 9/18 fahéjas Alien ***** válasza:
Nyilván változtál bizonyos szinten... de az, hogy ezt megkérdőjelezed és részletesen, egy fiktív cselekménnyel keresed rá a válaszokat, számomra azt igazolja, hogy bizonytalan vagy és aggódsz a dolog miatt nyilván, szóval kitartok a véleményem mellett.
2014. nov. 26. 18:25
 10/18 anonim ***** válasza:
8: Nem vagyok droid, kikérem magamnak!
2014. nov. 26. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!