Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 20on éves nők, ti mit gondolná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20on éves nők, ti mit gondolnátok rólam, amikor elmondanám a következőket?

Figyelt kérdés

Kicsit hosszú lesz, de örülnék, ha kapnék néhány őszinte választ. Nyilván majd élőben kiderül, hogy az adott lány mit gondol rólam, de azért kíváncsi vagyok.

Tegyük fel, hogy már eljutottunk odáig, hogy randiztunk egyszer, és amellett, hogy tetszem neked, ahogy jobban megismertél, emberileg is megkedveltél, és vonzalmat is érzel irántam, tehát már várod a második randit.

Gondolom valószínűbb, hogy inkább a második találkozón kerül szóba az, hogy hány kapcsolatom volt már, meg az ilyesmi személyesebb témák.

Tehát jó hangulatban beszélgetünk a második randin, amikor szóba kerül, hogy én 28 éves létemre,

bár szerelmes voltam egyszer(vagy talán csak vonzalom?)

még nem szeretkeztem nővel, és még csak csók sem volt soha. Gondolom, miután csodálkoznál egyet, megkérdeznéd, hogy és vajon miért nem,én pedig elmondanám a következőket. Engem sajnos elég gátlásosnak neveltek, és soká tartott, mire kinőttem azt a kisebbségi komplexusos, félénk kis srácot, amilyenné neveltek. 18-20 éves koromban néha eljártam bulizni a haverokkal, de nem mertem lányokhoz odamenni, még néhány pohár bor után sem.

Ez ment évekig, aztán leépítés volt a munkahelyemen, és elküldtek, utána évekig nem sikerült munkát találnom.

Pesttől 30 km-re lakom, és kellett volna a pénz, hogy bejárhassak Pestre ismerkedni, mert szűk baráti köröm volt, és a környéken nem ismertem egy lányt sem, meg a kocsmában is szinte minden lány a barátjával volt, vagy egyszerűen nem tetszett, szóval nem tudtam úgy ismerkedni, mintha a városban éltem volna, meg eleve csak néha tudtak adni a szüleim egy nagyon kevés költőpénzt.

Aztán most már pár hónapja újra van melóhelyem, meg már nem vagyok olyan gátlásos, mint régen, szóval végre jól érzem magam a bőrömben, meg jó fej vagyok igazából, csak soká tartott míg felszabadultam.

Ja szerelmes az 24 évesen voltam egyszer.

Alkalmi szalagmunkán megismerkedtem egy lánnyal.

egymásmellé osztottak be minket, és jól elbeszélgettük a 6 órás munkaidőt. Akkor jöttem rá, hogy nem is értem, mitől féltem azelőtt. Jó persze ez nem olyan helyzet volt, mintha egy buliban mentem volna oda valakihez, ott csak úgy beszélgetünk egymással, ha már egymás mellett melózunk órákon át, de azelőtt én sose beszélgettem lányokkal, és végre történt ilyen:)

Egyébként tetszett nekem, csak nem úgy voltam vele, hogy én most őt föl akarom szedni, csak úgy beszélgettünk.

Meg úgy tűnt én is tetszem neki, mert a nap végén amikor elkértem, megadta a számát, meg beszéltünk is párszor telefonon, csak azért nem jött össze, mert volt valakije, akivel közben kibékültek, legalább is azt mondta.

2014. nov. 26. 18:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Teljesen oszinte leszek nalam egy pasi szuzessege kizaro ok,ez pedig fuggetlen a kulsejetol, vagy attol h mennyire vonzodom hozza. Nehez elmagyarazni de az a lenyege, hogyha elveszed valakinek a szuzesseget azt csak evekkel kesobb tudod levarakni magadrol (kiveve ha total idegenek vagytok).

Mivel az ismerkedes ezen stadiumaban nekem max az jut eszembe, h klassz ezzel a sraccal beszelgetni, szoval ha bejelenti h szuz akkor en inkabb menekulore fogom megelozve a kesobbieket:-))))

32/N

2014. nov. 26. 19:03
 12/18 anonim ***** válasza:

Én semmit nem szólnék, talán egy kicsit örülnék is.

Persze ez feltételes mód, mert van párom. Ő is szűz volt, mikor összejöttünk. :)

Elég ostoba hozzáállásnak tartom azt, ha valaki ezért elkezd ítélkezni, meg kizáró ok...stb.

2014. nov. 26. 19:28
 13/18 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat, 11es és ha nem mondom el?:)

magamtól nem is hoznám föl a témát, max a szex előtt, csak úgy értem, ha kérdezné a csaj, akkor ugye illene elmondanom

2014. nov. 26. 23:17
 14/18 A kérdező kommentje:
ha már itt tartunk, érdemes egyáltalán elmondanom szex előtt? pro -kontra?
2014. nov. 26. 23:18
 15/18 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna, csak ha érződne, hogy egy szocializációra képtelen, frusztrált, önbizalom hiányos, agyilag defektes ember vagy. De, ha valóban nyitott vagy, laza és nem érződik, hogy nem tudod elfogadni ezt a helyzetet, akkor abszolút nem lenne vele bajom. Lehet, hogy ügyetlen lennél még eleinte, de bele lehet jönni. Szimpatikusabb ez a verzió, mintha azt közölnéd be, hogy 100 nőt is meghúztál már...
2014. nov. 26. 23:36
 16/18 anonim ***** válasza:

"tehát már várod a második randit. " Ha már eljutunk ideáig, akkor ez nálam nem oszt, nem szoroz nagyon. Hisz ha minden más klappol.....

Sőt, így,hogy nincs össze hasonlítási alapod, nem lenne annyira megfelelési kényszerem. Inkább azon aggódnék kicsit, hogy neked jó legyen az első.

De szerintem ezt ne a 2. randin tálald. Mert lehet, hogy olyan előítéletes csajt fogsz ki, mint itt is egy pár. Van, akiről nem is gondolnád.

Szerintem húzd a dolgot egy kicsit. 3-4 hét. Biztos lesz olyan, hogy mondjuk csókolózás közben egymásba feledkeztek, olyan helyen, ahol nem lehet szexelni. Vagy egy közös tv-zésnél is hasonlóan. Izgasd fel, húzd kicsit az agyát, legyen nedves tőled.

Mikor már érzi a szexuális szenvedélyt akkor simán elmondhatod neki.

De nálam én a 2. randinál sem lennekizáró ok.

25N

2014. nov. 27. 03:09
 17/18 anonim ***** válasza:

11-es vagyok: Ha nem mondod el az egy mas tortenet akkor termeszetesen belemennek:-)))

A helyzet az h a reszemrol ez nem eloitelet hanem tapasztalat.Ez olyan mint amikor nem vagy szerelmes egy szuz lanyba, elveszed a szuzesseget, neked ennyi volt o meg meg jovore is ezen porog es a nevedet irja szivecskes lapokra:-))

Egyreszt ez fajdalmas neki, masreszt jonnek a telohivasok mert az emberek az elsore mindig emlekeznek.En anno a szerelmemmel vesztettem el, szuper volt,o is velem szoval mukodott.

De ugy h en egy szuz srac szuzesseget elvegyem.....nem ezt igy nem tudnam elkepzelni:-))Ettol fuggetlenul semmi baj nincs azzal h szuz vagy,ez egy normalis dolog, csak en mashogy vagyok bekotve:-)

2014. nov. 27. 09:32
 18/18 A kérdező kommentje:
Értem, és kösz mindenkinek
2014. nov. 27. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!