Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti mit gondolnátok egy ilyen lányról?
A kedvenc színem a piros,de a szobám fala narancssárga,a szőnyegem meg citromsárga.Minden este meg csinálom a kávémat és betesz a hűtőbe,hogy reggel csak megmelegítenem kelljen.Általában 10 percig szoktam hajat szárítani,és minden este kitörlöm a gépemről az előzményeket.Szeretek sorozatokat nézni és jókat röhögök a hungary's got talent-en. :)
Ti összejönnétek egy ilyen lánnyal?
Így rohadt sok értelme van :D
Mindenesetre ha ilyen barátnőm lenne,akkor inkább megcsinálnám neki én reggelente. Szrt ne igyon már.
Nekem van HBO-m,de ki néz ma már tv-t...?
Ncore a barátod.
Igen,az ízhatás.
Vegyél egy méregdrága, presszó profi, automata, több adag kávét előre bekészíthető elektromos kávégépet.
Így csak napi 2 gombnyomás,s mire kitörlöd reggel felkelés után szemedből a csipát, máris elkészül a frissen főzött kávéd.
Ui:kopasz azért vagyok,hogy a hideg téli estéken se kelljen hajszárítót használnom az átlagnál nagyobb villanyszámla elkerülése érdekében, rezsőcsökkentés forever!
Nos?:D
Ezek az infók nem mondanak semmit, max a kv-s érdekes. Sokkal többet számítanak a belső tulajdonságaid, és mégtöbbet a külső, mint a falad színe, ahoz festéket lehet venni.
Mocsok világ van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!