Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg ilyen gáz vagyok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ilyen gáz vagyok, ha virágot viszek egy randira a lánynak?

Figyelt kérdés
Virágot vittem a lánynak a randira, és nem fogadta el tőlem. Azt mondta, hogy nagyon gáz és ő nem fogja hazáig cipelni. Tényleg nem érdemes ma már virágot vinni a randira? 22F
2015. nov. 19. 22:23
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Én még nem kaptam első randira virágot, de nem utasítanám vissza, ha kapnék. Meg lehet azt oldani, hogy ne kelljen szorongatni. Amúgy meg itt, ahol én élek, max. akkor bámulnak meg az emberek egy párt, ha egymásra másznak. Egy virág miatt nem.
2015. nov. 20. 07:56
 22/33 anonim ***** válasza:

A csaj valóban ordenáré módon viselkedett, viszont első randira én sem vinnék virágot, az említett okok miatt:

- macerás folyton ide-oda rakosgatni, melegben elhervad, télen meg hozzáfagy a nő keze

- a "na ezek randiznak"-féle mosolygásokat én sem szeretem megkapni

- első randin fogalmam sincs, hogy szereti-e a virágot a nő (Mi van, ha a szál virág letépését is gyilkosságnak gondolja??)

Inkább viszek később, amikor már kapcsolatban vagyunk akár csak egy-egy szálat neki, különösebb alkalom nélkül.

2015. nov. 20. 09:28
 23/33 anonim ***** válasza:
Részben az utolsóval értek egyet, első randin még nem tudhatod, hogy szereti-e a virágot. Én például nem szeretem a vágott virágot, pazarlásnak tartom, mert hamar elhervad, viszont nyilván nem fogsz neki cserepes virágot vinni (főleg, hogy ha nem jön össze a dolog, akkor is "nevelgetnie kellene" tovább). Aztán az se utolsó szempont, hogy manapság annyira kevesen vesznek temetésen és nőnapon kívül bármilyen alkalomra virágot, hogy sokan nem tudják, hogy kell megfelelően lereagálni egy ilyen gesztust, néhányunkból akaratlanul is kitör a bunkóság a meglepettségtől. Viszont azt mindenki tudja, hogy ajándékot nem illik visszautasítani, szóval szerintem a csaj felejtős.
2015. nov. 20. 20:17
 24/33 anonim ***** válasza:
az valami hülye kislány lehetett
2015. nov. 21. 18:31
 25/33 anonim ***** válasza:

A lány reakciója tapintatlan, de egyetértek a fentebbi válaszokkal: ha virágot viszel az első randira, azzal nem a lányra figyelsz, hanem magadat akarod fényezni.

Mert lehet, hogy lelkes természetvédő, és amúgy ki nem állhatja a vágott virágot. Mert a randin valóban kényelmetlen szorongatni a kapott virágot, tömegközlekedni vele, stb.

Ha egy férfi virágot akar vinni a nőnek, akkor egyrészt ismerje annyira, hogy tudja, hogy viszonyul hozzá a nő, másrészt akkor adjon virágot, amikor nem kényelmetlen.

Például vihetsz virágot, amikor hozzá mész látogatóba, akkor rögtön vázába tudja tenni. Vagy ha kocsival hazaviszed a virággal együtt (és a randi idején is van hova tenni).

Nekem a virág akkor esik jól, ha azt látom, hogy ezekre is odafigyel a férfi, hogy ne kényelmetlenséget, kellemetlenséget okozzon vele.

2015. nov. 23. 14:11
 26/33 anonim ***** válasza:
Tartsd meg jo szokasod kedves kerdezo. A virag rendkivul szep gesztus es ha a lany akinek adod igy reagal, akkor az a lany nem erdemel meg teged. Udvarisan is a tudtodra adhatta volna hogy legkozelebb nem ker viragot. Ne erezd rosszul magad, keress egy masik lanyt aki ertekeli a kedvesseged.
2015. nov. 23. 14:14
 27/33 anonim ***** válasza:
A mai lányok nem szeretik a virágot, meg úgy egyáltalán semmilyen romantikus dolgot. Jól meg kell őket ba szni, azt szeretik.
2015. nov. 23. 14:14
 28/33 anonim ***** válasza:
# 27: Azt IS szeretjük. Én múltkor kaptam a páromtól virágot, és utána hatalmasat szeretkeztünk. Ha csak virágot kapnék, annak nem örülnék...
2015. nov. 23. 14:37
 29/33 anonim ***** válasza:
Kaptam már virágot első randin és igenis jólesett! :-) Viszont az tény, hogy utána elmerültünk egymásban és bizony kis híján elhagytam, amin a mai napig jókat nevetünk :-)
2015. nov. 23. 15:28
 30/33 anonim ***** válasza:
De idióta egy csaj!Sajnos tény, hogy a pasik manapság nem valami figyelmesek.Némelyik még arra is smucig, hogy meghivja a lányt valamire.Szerintem nem gáz.Én örülök az ilyen kedveskedéseknek.
2015. nov. 23. 16:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!