Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen gáz vagyok, ha virágot viszek egy randira a lánynak?
Figyelt kérdés
Virágot vittem a lánynak a randira, és nem fogadta el tőlem. Azt mondta, hogy nagyon gáz és ő nem fogja hazáig cipelni. Tényleg nem érdemes ma már virágot vinni a randira? 22F2015. nov. 19. 22:23
1/33 anonim válasza:
Nem, csak idióta lánnyal randiztél.
Nekem soha senki sem reagált így, pedig nem 1x kedveskedtem virággal.
2/33 anonim válasza:
Ha ilyet mond, feletsd is el. Szerintem nagyon szép gesztus, és alapból az sem szép dolog, hogy nem fogadja el, na de amilyen válasszal utasította vissza... Jobb, ha hagyod. Sajnálom.
19/l
3/33 anonim válasza:
ezt én is tapasztaltam ! valami borzalmasok a mai nők! ezek nem is nők........ kezdek rá jönni mind egyformák ezek. idáig azt hittem hogy én probálkozok rossz helyen de sajnos nem...
4/33 anonim válasza:
Nem illik elutasítani, akkor sem, ha felszínes az ismeretség, szerintem nem vagy gáz. Legközelebb azért előre puhatold ki, hogy a célszemély hogyan áll ehhez a dologhoz. :-)
6/33 anonim válasza:
most mit kellett leponotzni? mert le írtam az igazságot? .....
7/33 anonim válasza:
ha a városba kéne vele mászkálnom órákig meg hazáig ,én sem örülnék neki
8/33 anonim válasza:
Engem nem zavarna, max. becsúsztatnám a táskámba. :-)
10/33 anonim válasza:
Szerintem gáz. A nők nem úriembereket keresnek, hanem domináns férfiakat. Legkőzelebb egy csokor kotont vigyél, hidd el annak jobban őrülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!