Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen gáz vagyok, ha virágot viszek egy randira a lánynak?
gondolom a lányka már megszokta, hogy 100 szálas rózsacsokrot kap, aminél mindegyik szál rózsa 500Ft ba kerül+ a kötés.
Így látta mennyire vagy pénzes és pattintott is.!
Baxki...milyen szemlélet van itt?
Jól van Kérdező, legközelebb villants az ilyen ribiknek egy epres ízű kotont a zsebedben,meg egy félreeső bokrot,hátha...
Az ilyen pitsákat messziről kell elkerülni,ez saját vélemény.
Nehogy már te legyél a hülye,eszem megáll, komolyan.:D
Ekkora bunkó csajt. :O Az ilyen tényleg egy szemét pasit érdemel.
Én nem értem mi a gáz ezen,szerintem ez nem nyalizás és nem is nyálas,hanem egy kedves gesztus. :)
Nem gáz, de első randira nem vinnék.
Őszintén szólva nem jó a városon átcipelni, úgy hogy vigyorognak az emberek, hogy áá ezek ketten itt randiznak.
Ennek ellenére nagyon nagy tahóság volt ez a lánytól, mert haza kell cipelni, ha nem, el kell fogadni.
Szerintem passzold ezt a lányt.
Egyáltalán nem gáz. Eszembe sem jutna ilyesmi, ha első randira virágott hozna a srác, hogy nekem most ezt hazáig cipelnem kell... én nagyon örülnék neki. :)
Túl vagyok pár olyan kapcsolaton, illetve randizgatáson, ahol a srác nem igazán foglalkozott velem, nem kedveskedett... na az a gáz. A hölgyeménynek is kell még párszor az elhanyagoltság érzése, majd átértékeli.
első randira azért nem kell virág...
viszont amikor én vittem virágot egy nőnek: meglátta, 3 másodperc lefagyás, majd "ez nekem? " majd könnyes szemekkel elkezdett nevetni. Pedig igy utólag visszanézve, küldte a jeleket hogy "meg ne próbálj közeledni felém!"
Gàz igen,mert ezzel behódoltàl,még nem is taliztatok de màr viràgot viszel neki.
Ha a végén veszel neki az még jól is jöhet,de gondolj bele nem ismered a csajt,de màr viràgot viszel neki.
Ha elmész egy àllàsinterjúra azonnal igent mondanàl mindenre,anélkül,hogy megfelelô lenne minden körülmény.
Ez nem férfias,éreznie kell,hogy te vagy a fônyeremény,a nôk férfit akarnak akikkel hatalmasat szexelnek.
Inkább a lány viselkedése volt gáz, nem a virág.
Én meg szoktam őrözni amíg lehet, kirakom az asztalra otthon és örülök neki. Nem vagyok romantikus típus, de egy szál virág nagyon jól tud esni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!