Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg ilyen gáz vagyok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ilyen gáz vagyok, ha virágot viszek egy randira a lánynak?

Figyelt kérdés
Virágot vittem a lánynak a randira, és nem fogadta el tőlem. Azt mondta, hogy nagyon gáz és ő nem fogja hazáig cipelni. Tényleg nem érdemes ma már virágot vinni a randira? 22F
2015. nov. 19. 22:23
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
85%
Én kaptam a mostani barátomtól rózsát az első rendes randinkon és borzasztóan örültem neki, nem is számítottam rá, de nagyon jó volt. Szerintem egyáltalán nem gáz dolog és nem értem, mitől macerásabb egy virágot cipelni hazáig, mint a táskáját mondjuk.
2015. nov. 19. 22:55
 12/33 anonim ***** válasza:
51%

gondolom a lányka már megszokta, hogy 100 szálas rózsacsokrot kap, aminél mindegyik szál rózsa 500Ft ba kerül+ a kötés.

Így látta mennyire vagy pénzes és pattintott is.!

2015. nov. 19. 23:15
 13/33 anonim ***** válasza:
74%

Baxki...milyen szemlélet van itt?

Jól van Kérdező, legközelebb villants az ilyen ribiknek egy epres ízű kotont a zsebedben,meg egy félreeső bokrot,hátha...

Az ilyen pitsákat messziről kell elkerülni,ez saját vélemény.

Nehogy már te legyél a hülye,eszem megáll, komolyan.:D

2015. nov. 19. 23:17
 14/33 anonim ***** válasza:
100%

Ekkora bunkó csajt. :O Az ilyen tényleg egy szemét pasit érdemel.

Én nem értem mi a gáz ezen,szerintem ez nem nyalizás és nem is nyálas,hanem egy kedves gesztus. :)

2015. nov. 19. 23:32
 15/33 anonim ***** válasza:
65%
Senki nem írta igazából hogy kérdező hülye. A lényeg hogy nekünk kell megszerezni a csajt, és megadni azt ami neki kell. Ha a nők számára gáz virágot adni, akkor alkalmazkodunk, és kapnak helyette cseresznyét kotont. Ennyi.
2015. nov. 19. 23:35
 16/33 anonim ***** válasza:

Nem gáz, de első randira nem vinnék.

Őszintén szólva nem jó a városon átcipelni, úgy hogy vigyorognak az emberek, hogy áá ezek ketten itt randiznak.

Ennek ellenére nagyon nagy tahóság volt ez a lánytól, mert haza kell cipelni, ha nem, el kell fogadni.

Szerintem passzold ezt a lányt.

2015. nov. 20. 00:17
 17/33 anonim válasza:
64%

Egyáltalán nem gáz. Eszembe sem jutna ilyesmi, ha első randira virágott hozna a srác, hogy nekem most ezt hazáig cipelnem kell... én nagyon örülnék neki. :)

Túl vagyok pár olyan kapcsolaton, illetve randizgatáson, ahol a srác nem igazán foglalkozott velem, nem kedveskedett... na az a gáz. A hölgyeménynek is kell még párszor az elhanyagoltság érzése, majd átértékeli.

2015. nov. 20. 00:49
 18/33 anonim ***** válasza:

első randira azért nem kell virág...

viszont amikor én vittem virágot egy nőnek: meglátta, 3 másodperc lefagyás, majd "ez nekem? " majd könnyes szemekkel elkezdett nevetni. Pedig igy utólag visszanézve, küldte a jeleket hogy "meg ne próbálj közeledni felém!"

2015. nov. 20. 00:50
 19/33 anonim ***** válasza:
28%

Gàz igen,mert ezzel behódoltàl,még nem is taliztatok de màr viràgot viszel neki.

Ha a végén veszel neki az még jól is jöhet,de gondolj bele nem ismered a csajt,de màr viràgot viszel neki.

Ha elmész egy àllàsinterjúra azonnal igent mondanàl mindenre,anélkül,hogy megfelelô lenne minden körülmény.

Ez nem férfias,éreznie kell,hogy te vagy a fônyeremény,a nôk férfit akarnak akikkel hatalmasat szexelnek.

2015. nov. 20. 00:57
 20/33 anonim ***** válasza:
100%

Inkább a lány viselkedése volt gáz, nem a virág.

Én meg szoktam őrözni amíg lehet, kirakom az asztalra otthon és örülök neki. Nem vagyok romantikus típus, de egy szál virág nagyon jól tud esni.

2015. nov. 20. 04:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!