Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most oszinten megis egy tizen-huszon eves pasi mi vonxot talal egy 30 eves non?
32 eves vagyok es ezek a fiatal sracok teljesen meg vannak zavardova, es oke ertem en h idosebb no, meg tapasztalat de megis hogy a kanoba talalhatnak vonzonak amikor ennyivel idosebb vagyok????
Teny, hogy jol nezek ki es tetszem a ferfiaknak, de azert latszik h nem 19 eves vagyok, szoval ezek a sracok total furan allnak a vilaghoz.
Ha fiatal pasi lennek es biztos a korombeli nokre hajtanek, szoval vegulis miert van ez?Ez valami uj trend?
34 vagyok, van egy huszonéves fiú barátom. ("Barát"-barátom, nincs köztünk semmi.) Vele szoktunk ilyesmiről beszélgetni, és tény, hogy egy csinos, önbizalommal teli, öntudatos kisugárzással bíró 30-as nő a legtöbb fiatal srácnak bejön.
Egyrészt, a nők 30 körül a legaktívabbak szexuálisan. Már tudják, mi a jó nekik, és mi a partnerüknek. Szexuálisan "kinyílnak", pláne, ha előtte évekig egy rossz kapcsolatban éltek, és aztán ebből kiszabadulnak. Anyagilag többnyire függetlenek, így megtehetik, hogy adjanak magukra. Kiforrott, egyéni stílusuk van, már nem a barátnőik klónjai.
Nem nyávognak, nem rendeznek jeleneteket, nem esnek kéthetente szerelembe. Komolyabb dolgokról is el lehet velük beszélgetni.
És van bennük valami elérhetetlen, hiszen a legtöbbjük nem vágyik tartós kapcsolatra egy fiatalabb sráccal. (Pláne, ha van saját gyerekük is.)
És igen, manapság egy harmincas nő is tud gyönyörű lenni. Másként az, mint egy húsz éves, de attól még az. A fiatal srácok pedig olyasmiket is megkérdezhetnek tőle, amit egy korukbelitől nem tudnak, vagy nem kapnának rá választ.
Szerintem nagyjából ez az oka a milf-láznak. :)
- jól nézel ki
- a tapasztalatod
- esetleg milf fétis
- korabelieket nem tudnak megszerezni
Szexelnék minden nekem tetsző nőneművel 15-50 éves kor között. Egy nőn a külső szépséget nézem, amitől eldöntöm, hogy tetszik-e. Ide első sorban a szép, nekem tetsző arc és a vonzó alak tartozik. A 20, 30 vagy 40 éves nőknek pedig mind lehet szép arca és vonzó alkata. Hidd el, akik rád is hajtanak, azoknak a nagy többsége ugyanúgy hajt a saját korosztálya és a nála fiatalabbakra, mint rád is.
Ráadásul most szexről beszélünk, nem családalapításról.
A nőknek sokkal specifikusabb vágyai vannak. Igényesebbek/válogatósabbak (lehet ezt mondani szépen és csúnyán is), ha külső vonzalomról van szó. A férfiaknak ahogy mondtam elég a szép arc és a jó alak.
23/F
17: Én azt vettem észre, hogy a 25-35 éves nők a legkevésbé nyitottak a nagy korkülönbséges kapcsolatokra.
Sokkal több 35-50 éves nő szexel 18-25 éves férfiakkal, mint 25-35 éves nő.
Ugyanígy sokkal több 18-25 éves nő az, aki szexel 30-50 éves férfiakkal, mint 25-35 éves nő.
Nagyon sok nő durván 25-35 évesen van a legzártabb korszakában. Hiába kefélt fiatalon sokkal idősebb férfiakkal és hiába fog kefélni idősebben sokkal fiatalabbakkal, ebben a korban egyszerűen valamiért a többségük nem tud elképzelni tőle túlságosan eltérő korút magának.
Koszonom mindenkinek a valaszt, igy mar vilagosabb:-))
Sosem vonzodtam a nalam fiatalabb pasikhoz csak az idosebbekhez ergo el nem tudom kepzelni h nekem egy 18 huszonakarhany eves srac tetsszen:-))
Ez a pasi folyton szemez velem es tegnap a kollegaja elmondta hangosan masok elott h mennyire bejovok neki, erre elvorosodtt kozolte h neki most le kell nyugodnia mert o most nem bir igy dolgozni, es totalisan kiakadt es kirohant az epuletbol:-))
Ebben az a gaz, h ez egy bolt ahova mindennap jarok es mivel mindennap veszek valamit igy ismerem oket es ok is engem es tokjol el szoktam veluk beszelgetni mindenrol:-))
A srac folyamatosan engem bamul ami szamomra halalosan kellemtlen ma pedig amikor bementem meglatott es szerencsetlen elbujt a raktarba, mikozben a hulye kollegai (sokkal idosebbek nala) mondtak h egonek erzi a tegnapi dolgot (nem csodalom) es most bujkal, ami szerintuk roppant vicces, sztem egyaltalan nem az.
Meg az elejen probalt nagyon benan beszelgetest inditvanyozni de mivel en rohanok haza az irodabol kb kismillio dolog maszkal a fejemben valamiert nem ereztem szukseget annak h vele beszelgessek:-))
Szoval most itt tartunk, elhataroztam h holnap elmondom neki, h nem kell szegyellnie magat elottem, ez abszolut nem gond, megkoszonom a bokot es javaslom, h terjunk vissza a normal "kerek egy liter tejet, barackot akarmit" felallashoz:-))
Szerimtem ez nem nagy ugy de o hatalmasra fujta...egyebkent jol nez ki, ha fiatalabb lennek valoszinuleg tetszene:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!