Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért számít ennyire a csajoknak hogy a pasi mennyire áll jól anyagilag?
Miért ilyen fontos manapság az anyagi szempont a nők részéről ?
Alap, hogy saját kocsi(lehetőleg több milliós), lakás(de minimum albérlet) mert ciki, ha otthon élsz a szüleiddel már 22évesen is...
Azt vettem észre, hogy a férfiak részéről ez nem igaz.. nekik nincs elvárásuk a nő felé ilyen téren.
Nők részéről se igaz, te bajod, ha csak az ingyenélő, eltartást elváró félprostikra buksz. Egyik barátomnak sem volt se autója, se lakása és mind otthon élt és él a jelenlegi is a szüleivel.
Ami számít, az az, hogy kezdjen magával valamit egy férfi, dolgozzon, és még ha a szüleivel is él egyelőre otthon, ne azt lássam, hogy esélyes, hogy évek múlva is ugyanez lesz még a helyzet és nem fog semerre se haladni az élete.
Lehet igazad van, de mindig ennyire félrenyúltam ?
... nem az az átlag női felfogás, amilyen neked van..sajnos.
Egyrészt általánosítasz, másrészt tényleg vannak ilyenek.
Ebből az egyik fajta aki azt akarja hogy sok ajándékot vegyen neki a srác és "menőzni" szeretne, a másik, aki már nem akar pl továbbtanulni, hanem lassan családot alapítani és szeretné, ha a gyereke anyagi biztonságban születhetne már.
2.
Lényegében bevallottad, hogy pár évig elnézed, hogy nincs autója, de utána jó lenne belehúzni, magyarul számít :D
Egyébként épp az, hogy a gazdag nők még anyagiasak.
Nem fogja szponzorálni egyik se számodra azt a színvonalat, amin ő él.
Negyedévente wellness, évente külföldi nyaralás bla bla bla
Én azt vettem észre, hogy elvárás lett hogy a pasinak 'menő' drága autója legyen, hogy a csaj is vagány lehessen mellette.
A lány nem vár el ajándékokat a fiútól, csak annyit hogy a fiú tehetős legyen és jó legyen mellette mutatkozni.
Én így értettem az anyagias részt.. nem minden nő várja el a párjától hogy eltartsa és hogy elhalmozza ajándékkal!
Viszont a 99%-uk elvárja, hogy sikeres-gazdag legyen a párja, így ezáltal ők is menőként mutatkozhatnak a társadalomban mellettük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!