Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért számít ennyire a csajoknak hogy a pasi mennyire áll jól anyagilag?
Miért ilyen fontos manapság az anyagi szempont a nők részéről ?
Alap, hogy saját kocsi(lehetőleg több milliós), lakás(de minimum albérlet) mert ciki, ha otthon élsz a szüleiddel már 22évesen is...
Azt vettem észre, hogy a férfiak részéről ez nem igaz.. nekik nincs elvárásuk a nő felé ilyen téren.
Nem csak ezt nézik el, hanem azt is ha satnya vagy, esetleg bunkó. Meg kedvesebbek is veled.
Nézd csak meg, lehet tudni , hogy pénzes vagy, egy betűt nem írnak arról, hogy miért rinyálsz itt. Nézd meg a hasonló kérdéseket amiket melós srácok tesznek fel ugyanebben a témában. Le vannak hordva hisztis semmirekellőnek.
Itt meg már majdnem úgy fest, hogy neked magyarázkodnak bocsánatkérőleg :-) Röhej...
Pontosan erről beszélek én is!
És én vagyok hibáztatva, hogy nem fogom a szüleim pénzét pazarolni ilyen utolsó emberekre, akik ennyire felszínesek és csak a külsőségnek élnek...csak ezt látják bennem, nem a személyiségemet... ettől megalázóbb nem is lehetne az egész számomra. :)
"Én is otthon élek a szüleimmel, de nem anyagi okokból hanem mert nem szeretnék elköltözni tőlük. Számomra így kényelmes és senki véleménye miatt nem fogok változtatni ezen." - Ha ez a szüleidnek is megfelel, tessék. Az én rokonságomban egyetlen olyan család van, akiknél működik a többgenerációs háztartás.
Én elég régóta vágyom a szülőktől való leválásra, függetlenedésre, és nem élnék anyóséknál sem önszántamból tartósan. Csak az anyagi kényszer hozta, hogy csak most, 31 évesen tudok elköltözni, a húszas éveim azzal mentek el, hogy stabilizáljam a munkaügyi helyzetemet (albérletre nem telt) és gyűjtöttem a pénzt saját lakásra. Hétvégén veszem át, ha minden jól megy. Az én szüleim anno nem támogatták, hogy suli mellett dolgozzak, rendszeresen kiverték a hisztit, hogy ők eltartanak, amíg tanulok, nem támogatták azt sem, hogy lakáskasszát indítottam. Ha rájuk hallgattam volna, most nem tudnék lakást venni, mert ők nem gondoltak erre, nem tettek a fenekem alá semmit, amim van, azt önerőmből értem el, az ő támogatásuk nélkül, sőt, a folyamatos ellenkezésük mellett.
Ha nálatok nincs gond, nem baj, csak számíts rá, hogy nem mindenki megy bele többgenerációs családmodellbe. Különösen azok nem, akiknél nem jó a viszony a családtagokkal.
Azért valamikor biztosan elköltözöm, ha lesz kivel. :)
Viszont azt sem egyszerűen fogom megtenni, csak több évnyi ismerettség után mert nehezen ismerhetőek ki igazán a mai lányok..
..de talán lehet velem van a baj mert mindig a rossz kategóriából választok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!