Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért számít ennyire a csajokn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért számít ennyire a csajoknak hogy a pasi mennyire áll jól anyagilag?

Figyelt kérdés

Miért ilyen fontos manapság az anyagi szempont a nők részéről ?

Alap, hogy saját kocsi(lehetőleg több milliós), lakás(de minimum albérlet) mert ciki, ha otthon élsz a szüleiddel már 22évesen is...

Azt vettem észre, hogy a férfiak részéről ez nem igaz.. nekik nincs elvárásuk a nő felé ilyen téren.

2015. nov. 10. 20:49
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:

Ne általánosíts, és sajnos igen, kifoghattál sorozatban idióta csajokat.

Mikor én ennyi idős voltam, egyáltalán nem néztem az anyagi helyzetet, akkor még én is tanultam, azt sem tudtam, hogy a szüleim mennyiből gazdálkodnak (nem kötötték a gyerekeik orrára).

Számomra akkor került elő az anyagi helyzet téma, mikor már rendesen dolgoztam egy ideje, és megvalósítható távolságra került a szüleimről való leválás, elköltözés, függetlenedés, megélhetés. Mindig gyűjtögető voltam, már akkor is, mikor zsebpénzt kaptam, de más 1-1 tárgyra gyűjteni (pl. anno ilyen volt az első fényképezőgépem, amit valamivel kevesebb, mint 8000Ft-ért vettem akkor), és más egy lakásra, vagy önmagam fenntartására gondolni, hosszú távra, családra tervezni.

Nem is az autó a legfontosabb cél, de az igen, hogy két fizetésből meg lehessen élni, lehessen hosszú távra tervezni, családban gondolkodni, ne a szülők vagy az állam nyakára.

Én 31 éves vagyok, és korombeli férfiakat tekintek potenciális társnak, nem huszonéveseket. Talán egy harmincastól is nagy elvárás, hogy legyen munkája, és lehessen vele hosszú távra családot tervezni, ha valaki szeretne, és ne kelljen nélkülözni?

2015. nov. 10. 21:27
 12/34 anonim ***** válasza:
Szalagmunkásoknak nem nagyon van kapcsolata, kivéve ha kisebbségiek, de náluk más a kultúra.
2015. nov. 10. 21:28
 13/34 anonim ***** válasza:
48%

hogy van mégis rengeteg minimálbérből élő férfinak is felesége, barátnője?

Ezek a srácok nagyrészt a húszas éveikben végig egyedülállók voltak, vagy esetleg komolytalan kapcsolatokban volt részük. Harminc körül találnak egy korban hozzájuk közeli kb. 28-30 éves kiélt nőt, aki szeretne végre megállapodni valahol, mert éveken keresztül nem kopogott az ajtaján a BMW-s herceg (vagy éppen éveken keresztül ilyenekkel dugatták magukat, csak a herceg éppenséggel lepattintotta őket), s ha ló nincs, jó a szamár is alapon megállapodnak végül egy szerény életvitelű melóssal. Nagy logika.

2015. nov. 10. 21:35
 14/34 A kérdező kommentje:

Én a másik oldalról beszélek, szüleim és nagyszüleim révén nagyon tehetős családból származom és az eddigi tapasztalataim alapján minden lány, akivel megpróbáltam komolyra fordítani a kapcsolatot azért szeretett velem lenni, mert jó megjelenést biztosítok. Nem pedig magam miatt.

Ez engem nagyon frusztrál és zavar, pedig rengeteg lánnyal megpróbáltam már.

Szerencsére egyikük sem várta el, hogy a sofőrük legyek vagy épp halmozzam el őket ajándékokkal de maga a viselkedésük hogy amiatt érezték jól magukat velem-és akartak velem lenni, mert jó belépő vagyok a számukra és többnek érezhetik magukat... degradáló.

Ez számomra gyerekes, mert én soha sem pénzben mértem az embereket.

Lehet van az a mérték, amikor a jóból is megárt a sok...?

2015. nov. 10. 21:39
 15/34 anonim ***** válasza:
Nekem inkább a külső volt szempont. Páromnak nincs se lakása, se autója, se munkája jelenleg. Most csak én dolgozom, és közös kasszán vagyunk. De nagyon szeretem, külsőre jobb mint én lányban, és rosszfiús, de közben romantikus. Számomra álompasi. Sose hagynám el, különösen egy pénzes pasiért nem, mert engem zavarna, hogy van lakása, ami az övé, és bármikor kirakhat onnan. Szóval igenis fontos a biztonságérzetem, de ez nem a másik pénztárcáját jelenti nekem. 28n
2015. nov. 10. 21:39
 16/34 anonim ***** válasza:
37%

Ez most sértő kérdés leszs, de véletlenül nem cigány vagy ilyenek? Általában nekik nézitek el, ha parazitáskodnak, mert "rosszfiúsak" meg "latin szenvedély" - én ismerek olyat aki alól a cigó kilopta a házat - vagyis megszerezte magának - aztán a csaj mehetett el a francba a cigó meg bekötöztette a már meglévő gyerekeit meg a anyjukat (papíron nem feleség).

2015. nov. 10. 21:42
 17/34 anonim ***** válasza:

13 as leírta a tutit.

Azt még hadd fűzzem hozzá, hogy van az a harmincas éve elején lévő nőtípus is, akit noha lepattintottak a bmwsek, ám az alkalmi kapcsolatokból , meg a pultos/pincér/kozmetikus/hres stb melójából lecsorgó bevételt továbbra is szolira, és fitnesszre költi /miközben anyuval él/ hogy versenyképes legyen a bmws csókák körében. Nos az ilyen sose fog szalagmunkással kavarni /legfeljebb egyszer, ha a melós jól néz ki, de tuti durván lehúzná/

2015. nov. 10. 21:47
 18/34 anonim ***** válasza:
Mennyire van a kirakatban, hogy tehetős a családod?
2015. nov. 10. 21:47
 19/34 anonim ***** válasza:
65%
16 -nem kell hogy cigány legyen. Elég ha durván jó pasi. Azzal meg csínyján kell bánni, ha azt mondja a csaj, hogy inkabb legyen jópasi, mint gazdag, mert a valóságban 'inkább legyen jópasi ÉS gazdag' működik. A 15 lány lecserélné a jelenlegit egy ugyanilyen külsővel, ám jobb anyagi helyzettel rendelkezőért, abban a pillanatban, ha udvarolni kezdene egy ilyen neki . /a hivatkozási alap az lenne, hogy amugy sem müködött, mert nem akart semmit kezdeni magaval, pedig az illető hölgy milyen türelmes, és megértő volt/
2015. nov. 10. 22:00
 20/34 anonim ***** válasza:
15# vagyok: nem cigány, ahhoz túl rasszista vagyok. És nem rajtam élősködik, csak nálunk nem probléma ki keresi a pénzt és mennyit. Amúgy szokott ő is dolgozni, csak neki nem jött össze (még) a karrierépítés. Együtt küzdünk, és nekem ez a természetes. Így nem vagyok kiszolgáltatva senkinek. Meg egyszerűen engem nem érdekel a pénz, inkább segítem vele a hajléktalanokat, mint hogy műkörmöt csináltassak belőle.
2015. nov. 10. 22:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!