Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért számít ennyire a csajokn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért számít ennyire a csajoknak hogy a pasi mennyire áll jól anyagilag?

Figyelt kérdés

Miért ilyen fontos manapság az anyagi szempont a nők részéről ?

Alap, hogy saját kocsi(lehetőleg több milliós), lakás(de minimum albérlet) mert ciki, ha otthon élsz a szüleiddel már 22évesen is...

Azt vettem észre, hogy a férfiak részéről ez nem igaz.. nekik nincs elvárásuk a nő felé ilyen téren.

2015. nov. 10. 20:49
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
39%
Az általánosítás elkerülése végett én azt mondanám, hogy többségében a kapcsolatra versenyképes lányok ilyenek. Elég megnézni azt a töménytelen borítóképet amit kiraknak Fb-ra ahol egy fiú és egy lány a BMW-ben fogják egymás kezét a könyöklőn. Ez lett a romantikus vágyuk. [link]
2015. nov. 10. 22:34
 22/34 anonim ***** válasza:
Ugye ismerősek az ilyen képek? Én sem vagyok szegény és nekem is feltűnt már ez.
2015. nov. 10. 22:37
 23/34 anonim ***** válasza:

De amúgy miért pont BMW? az ilyen keménykedő emberek látszatautója az a szar, számomra egyike a 3 cigány-autónak (Lada, Audi, BMW)... Még csak nem is elegáns.

2015. nov. 10. 22:41
 24/34 anonim ***** válasza:
# 21 Időpont ma 22:34 - Nagyon sok lehet, ha az én több, mint 200 ismerősöm közül egynek sincs ilyen fotója. :-)
2015. nov. 10. 22:47
 25/34 anonim ***** válasza:
87%

ha nincs mivel megfognod,a belsőddel..akkor jönnek a többi dolgok,pénz,autó,lakás..de ha valakinek a belső fontos lesz*rja mid van..engem nemérdekel az ilyesmi.

Nem mondom,h bárki jöhet,de nem válogatok a felső 10 000 között :)

2015. nov. 10. 22:50
 26/34 anonim ***** válasza:

Én még csak 20 éves vagyok, biztos nincs olyan sok élettapasztalatom mint itt egyeseknek, de...

-nálam abszolút nem elvárás se a kocsi, se a saját lakás, se az hogy ajándékokkal halmozzanak el

Miért?

-mert utálok másoktól függeni

-kocsim inkább nekem legyen, mert szeretek vezetni, menni amerre és amikor én akarok, a többmilliós autó pedig amúgy se éri meg az értékvesztés miatt (a párszázezres-maximum egymilliós is ugyanúgy megy)

-lakással ugyanígy vagyok, legyen inkább az enyém, vagy közös, költségfelezéssel

-azzal, hogy valaki rám költi a pénzét, úgy vagyok, hogy ha szívből csinálja, és nem azért, hogy majd egyszer ezt én anyagilag visszaadjam, azzal tudok azonosulni (persze akkor, ha ez nem gyakori)

Van barátom, ő pont 22, otthon lakik az anyukájánál, és van egy biciklije. Egyáltalán nem várom el tőle se az autót, se a saját lakást. Ha majd arra kerül a sor, nyilván közösen fogunk gondoskodni mindkettőről.

2015. nov. 10. 23:02
 27/34 anonim ***** válasza:
25%
Lada lejárt lemez, bár rallyra még mindig elég jó. Audin és BMW-n kívül nincs más jármű amit autónak neveznék. Ezeket csak azok húzzák le akik nem mentek ezekkel hosszabb távon. Én elég sok lányt tudok ilyen borítóképpel vagy tengerparton pózolva.
2015. nov. 10. 23:06
 28/34 anonim ***** válasza:

Tengerparton pózolva, jajj, nekem is vannak szerényen kereső kollégáim, akik az éves nyaralásuk során befizetnek egy akciós pár napos külföldi buszos utazásra, és eljutnak ezáltal egy buszos csoporttal tengerpartra. És örülnek, hogy a kis fizetésből is meg tudták oldani...

Nem kell ítélkezni.

Én is eljutottam pár helyre, ahova szerettem volna, egyedül, magam kerestem meg rá a pénzt, pár napos villámpihenés, és még vannak terveim, nem várom el, hogy mások finanszírozzák, eddig is megkerestem rá a pénzt rendes munkával. Ha lesz párom, természetesen vele szeretném megosztani ezeket az élményeket.

2015. nov. 10. 23:31
 29/34 anonim ***** válasza:

Nem az autóra gondoltam, hogy húzzon bele :D Hanem hogy ha nincs is éppen munkája amikor összejövünk és otthon lakik, azért ne maradjon úgy a helyzet, mert úgy nem lehet közös életet tervezni, nekem eszem ágában sincs senkinek a szülői házába költözni a rokonaihoz.

2015. nov. 11. 01:49
 30/34 A kérdező kommentje:

Én is otthon élek a szüleimmel, de nem anyagi okokból hanem mert nem szeretnék elköltözni tőlük. Számomra így kényelmes és senki véleménye miatt nem fogok változtatni ezen.

Érdekes módon engem a nők sosem szóltak meg ezért.

Viszont ha szüleim révén nem tartoznék a leggazdagabb 50000 ember közé, valószínűleg minden lennék csak nem férfi a szemükben hiszen milyen ciki már 22évesen otthon, anyukámmal élni.

Nem egy kérdést láttam már megerősíteni ezt..és akkor mondják azt, hogy a mai nők nem pénzben mérnek mindent.. nekem elnézték/elnézik ugyanazt, csak azért mert az én szüleim tehetősebbek ?

2015. nov. 11. 01:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!